Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu, umor pe seama caloriferului lui Andrei Marga: Ştefan Hruşcă va cânta „Leru-i ler pe calorifer"

Radu Banciu, umor pe seama caloriferului lui Andrei Marga: Ştefan Hruşcă va cânta „Leru-i ler pe calorifer"

Dorința noului șef al ICR, Andrei Marga, de a promova caloriferul ca o invenție a românilor, a fost comentată duminică seară de jurnalistul Radu Banciu, în emisiunea sa de pe B1 TV.

Astfel, acesta a prezentat mai multe glume realizate de jurnaliștii de la EVZ cu privire la viziunea lui Marga despre clasicul calorifer.

„Celebrul Andrei Marga, noul șef al ICR, a spus ca promovarea caloriferului va face dintr-o nouta orientare promovataă de instituția condusă de el. Au apărut mai multe glume despre această situație. A fost neîndemânatic, nepriceput, cand a vorbit pe tonul pe care a făcut-o”, a spus Banciu.

Câteva dintre glumele despre caloriferul lui Marga:

Ştefan Hruşcă lansează peste o săptămână un nou album de colinde tradiţionale. Albumul va purta numele de CaLERuiferul. ICR va sponzoriza videoclipul primului single: "Leru-i ler pe calorifer".

Caloriferul a fost recunoscut ca fiind a zecea minune a lumii. A opta e Chuck Norris, iar a noua e Fuego.

De dragul artei, TVR Cultural îşi va relua transmisiunea şi va încerca să fie pe gustul întregii naţiuni. Pentru o perioadă va emite două ore pe zi şi aceeaşi emisiune: "Caloriferul ieri, caloriferul azi!"

Dan Diaconescu a promis că dacă va ajunge la putere va confisca caloriferele de la ciocoi şi le va da poporului, fiecare român să aibă câte două.

Samsung şi Apple au cerut în instanţă să fie blocate vânzările la calorifere. "Designul caloriferului e copiat după iPhone. Şi să nu uităm că un calorifer se încălzeşte la fel de tare ca un iPad 3.


Şocant, Monica Tatoiu n-a avut încă nicio părere despre calorifer.

Banciu prezintă toate glumele despre caloriferul lui Marga
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Andrei Marga,   ICR,   glume