Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu: „USL a prelungit ora de votare de frică. Când îți e frică stai acasă, cu lumina aprinsă pe wc”

Radu Banciu: „USL a prelungit ora de votare de frică. Când îți e frică stai acasă, cu lumina aprinsă pe wc”

Jurnalistul Radu Banciu a declarat marți în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că prelungirea orei de votare la referendum nu este una inspirată, întrucât în multe sate din România nu există curent electric, iar oamenii nu vor ieși noaptea să voteze.

„Ce Curte Constituțională putea să spună că în România, unde noi nu avem curent electric în multe sate, județe unde nu este electricitate pe stradă, să se voteze la ora 23:00, cu lumânarea. De ce? Pentru că le era ăstora frică că nu vină lumea. Păi nu așa te duci nene, când îți e frică nu faci referendum pentru suspendarea președintelui unei țări. Când ți-e frică stai acasă eventual, cu lumina aprinsă pe WC, cu un ursuleț de pluș în brațe”, a spus Banciu.

„La frică nu vii și te dai mare. Plângăcioșii ăștia se vor adresa Europei din nou, să le spună că Băsescu le spune românilor să nu vină la vot”, a mai spus Banciu.

Legea referendumului a fost votată miercuri în de cele două camere parlamentare, în forma aprobată de Curtea Contituțională (prezența la vot trebuie să fie mai mare de 50%), cu amendamentele aduse de USL, respectiv prelungirea programului de vot de la 7:00 la 23:00.

CCR  decis marți după-amiază că prelungirea votului la referendum este constituţională. Astfel, românii vor vota între 7.00 şi 23.00.


Banciu: În multe sate nu este curent electric, să se voteze la ora 23:00
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   referendum