Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden BLESTEMUL STELEI POPESCU lovește din MORMÂNT! Fostul ginere al marii actrițe, CERȘETOR LA METROU! Nu l-a recunoscut nimeni... (FOTO)

BLESTEMUL STELEI POPESCU lovește din MORMÂNT! Fostul ginere al marii actrițe, CERȘETOR LA METROU! Nu l-a recunoscut nimeni... (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 12 Iun 2019, 22:46
BLESTEMUL STELEI POPESCU lovește din MORMÂNT! Fostul ginere al marii actrițe, CERȘETOR LA METROU! Nu l-a recunoscut nimeni... (FOTO) Foto: Hepta.ro Monden

Radu Gheorghe (68 de ani), fostul ginere al Stelei Popescu, a făcut o dezvăluire inedită.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Actorul și muziacianul a recunoscut că, în urmă cu puţin timp, a cerșit într-o stație de metrou.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Mai mult, acesta a ţinut să le mulţumească tuturor care i-au acordat ajutor financiar.

CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! MAREA CÂNTĂREAȚĂ VA PĂRĂSI SCENA! INCREDIBIL CINE ESTE (GALERIE FOTO)

Fostul ginere al Stelei Popescu va apărea într-un film, într-un rol de bătrân muzician, iar într-una dintre scene a cerșit la metroul Eroii Revoluției, interpretând Balada lui Ciprian Porumbescu, relatează 2daynews.ro.

El nu a fost recunoscut de nimeni, iar suma suma pe care a strâns-o, circa 50 de lei, a oferit-o echipei de filmare.

A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea (VIDEO)

(Foto: Radu Gheorghe / Facebook)

"Dragii mei admiratori sau compătimitori, în funcție de caz, vă mulțumesc pentru ajutorul financiar pe care mi l-ați dat miercuri 22 mai, în apropierea stației de metrou Eroii Revoluției, unde am apărut în postura unui cerșetor muzicant stradal, interpretând rolul unui bătrân muzician din filmul unui tânăr student. 

Fiți convinși că cei aproximativ 50 de lei adunați în cutia de vioară deschisă pe jos în fața mea, au ajuns unde trebuie, adică la echipa de filmare, care cu dedicație și talent a asigurat buna desfășurare a filmărilor. Iar eu, vreau să cred că recompensa primită, s-a datorat nu numai milei ci și patosului cu care am interpretat Balada lui Ciprian Porumbescu, preț de câteva ore", a scris Radu Gheorghe, pe pagina lui de Facebook.

(Foto: Radu Gheorghe / Facebook)
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Gheorghe,   Stela Popescu