Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Mazăre a fost Suleyman Magnificul la ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia

Radu Mazăre a fost Suleyman Magnificul la ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia

Edilul Constanţei, primarul Radu Mazăre şi-a interpretat ultimul rol din această vară, pe cel al lui Suleyman Magnificul.

Pe parcursul carnavalului, primarul a intrat în pielea multor personaje, printre care cel a lui Ludovic al 14-lea sau Nabucodonosor, împăratul babilonian.

Aproximativ 10.000 de oameni au urmărit cu sufletul la gură spectacolul pus în scenă iar la final l-au aplaudat pe edil la scenă deschisă.

Măria sa, sultanul Suleyman Magnificul, soarele întregului orient şi-al Europei!

Încă de cand au pornit carele în paradă, Radu Mazare a fost centrul atenţiei. Tot timpul defilarii, împăratul a salutat şi a fost salutat de turiștii și constănţenii care au umplut până la refuz faleza stațiunii.

Totul a decurs conform planului până când ienicierii, hipnotizaţi de dansul fetelor, le-au lăsat pe cadâne să se joace cu săbiile lor. Însă, împăratul a luat imediat măsuri.

La finalul carnavalului, prestaţia năucitoare a primarului i-a convins pe toţi că Radu Mazăre poate urma o carieră în actorie. Chiar şi fiul său a băgat la cap. Iar turiştii, câtă frunză, câtă iarbă au fost şi ei vrăjiţi de talentul primarului.

După atâta adoraţie, Radu Mazăre nu putea să se simtă decât magnific.

„Senzaţional a fost. Mă gândeam că nici la meciurile de fotbal nu se adună atâta lume. Înseamnă că simt că este o efuziune de bucurie”, a spus edilul Constanței.

Mazăre a hotărât că la final de sezon poate să facă public şi secretul său în alegerea actorilor.

În comparaţia cu primarul Radu Mazăre, Suleyman Legiuitorul sau magnificul, a fost al 10-lea sultan al Imperiului otoman între anii 1520-1566, fiind unul dintre cei care au domnit o perioadă lungă de timp - 47 de ani. A fost cel mai puternic și cunoscut conducător din Europa secolului al XVI-lea.

 

Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   Mamaia