Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Radu Mazăre, sultan la Constanța: Primarul, înconjurat de cadâne la parada carelor alegorice de la Mamaia (VIDEO)

Radu Mazăre, sultan la Constanța: Primarul, înconjurat de cadâne la parada carelor alegorice de la Mamaia (VIDEO)

Amfitrionul paradei carelor alegorice de la Mamaia a fost primarul Constanţei, Radu Mazăre. De data aceasta, Radu Mazăre a jucat rolul unui sultan, însoţit de cadâne alese pe sprânceană.

După ce săptămâna trecută a participat la aceeaşi paradă costumat în spartan, Radu Mazăre, a apărut la eveniment îmbrăcat în sultan.

Radu Mazăre s-a urcat apoi pe un car alegoric aparţinând unui club din staţiunea Mamaia, care avea tematică orientală, şi a pornit spre faleza din staţiune. Fotomodelele care l-au însoţit pe primarul Constanţei au fost încântate de un aşa sultan. La fel de încântat a fost şi Radu Mazăre.

Aveam și mustață dar nu se lipea. Am vizitiu, am cadâne, sultan, că doar nu sunt simplu ienicer sau spahiu”, a glumit Radu Mazăre.

Dupa ce defilarea carelor alegorice s-a încheiat, Radu Mazare a mers pe o scena amenajată în centrul stațiunii unde s-a fotografiat cu turiștii. Ulterior, primarul Constanței a mers la o prezentare de modă. Edilul a anunțat atunci că asemenea spectacole vor fi organizate săptămânal.

Radu Mazăre, sultan de Constanța
Embed:

Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   Mamaia,   Stiri Constanta