Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Raluka și Ana Baniciu, tare supărate! Cu ce BANI au rămas din premiul câștigat la Asia Express și ce vor să-și cumpere

Raluka și Ana Baniciu, tare supărate! Cu ce BANI au rămas din premiul câștigat la Asia Express și ce vor să-și cumpere

Un articol de: B1.ro - 14 Apr 2018, 12:30
Raluka și Ana Baniciu, tare supărate! Cu ce BANI au rămas din premiul câștigat la Asia Express și ce vor să-și cumpere Foto:Unica.ro Monden

Raluka și Ana Baniciu au luat marele premiu la Asia Express, dar nu au primit banii integral.

”Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Sutem mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Și de acolo se rețin o groază de taxe din cauza acestui stat”, a mărturisit Raluka, vizibil supărată, pentru revista Viva!.

”Suntem mai bogate spiritual! Suntem mult mai puternice de când ne-am întors. Sincer, noi am plecat cu gândul să câștigăm”, a adăugat Ana Baniciu.

Din câștigul de 30.000 de euro, statul român a reținut 16%, adică 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit câștigul rămas la 25.200 de euro.

”Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mai spus Raluka.

Citeşte mai multe despre:   Raluka,   Ana Baniciu,   Asia Express