Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ramona Gabor: Irinel nu dorea ca Irina să meargă la grădiniță. Monica nu îi va interzice să își vadă fiica

Ramona Gabor: Irinel nu dorea ca Irina să meargă la grădiniță. Monica nu îi va interzice să își vadă fiica

Ramona Gabor a declarat, pe platoul emisiunii CanCan TV, vineri, că Irinel Columbeanu promisese, joi, că va încredința copilul Monicăi dar spre surprinderea tuturor astăzi a refuzat acest lucru.

“Promisese că azi va ceda, dar azi s-a baricadat”.“Irinel e un om intelligent dar din păcate a devenit un pic irațional, am văzut o altă față a cumnatului meu, nu știm de ce s-a transformat (…) sper că a conștientizat că familia este foarte importantă.”

“Cred că îi e dor și de colegii de la grădiniță pentru că practic a fost izolată la Izvorani. Irinel nu a vrut să o dea la gradniță pentru că el considera că la gradiniță poate fi influențată de mediu”. Și dorea, potrivit Ramonei Gabor, ca Irina să fie o “adevărată prințesă” izolată de influența altor copii.

Ramona Gabor: Irinel a devenit irațional!


Despre condițiile pe care le va oferi Monica Columbeanu, Irinei, Ramona Gabor a precizat că acestea vor fi cel puțin la fel de bune ca cele de la Izvorani și în plus fetița va avea și un plus de socializare.

“Monica va sta cu Irina într-un apartament de două camere și îi va oferi aceleași condiții pe care i le oferea Irinel Columbeanu, în plus noi nu o vom izola” cum a făcut Irinel, a afirmat Ramona Gabor.

Ramona Gabor: Irina se bucură că și-a văzut mama!


Monica nu îi va interzice lui Irinel să își vadă fiica, a subliniat Gabor. “Cum înainte se bucura de vizitele tatălui ei, cei drept scurte, sper că și în viitor se va bucura de vizite prelungite ale tatălui ei”, a mai spus Ramona.

Irina e foarte fericită”, după voce a declarat Ramona Gabor. “Irina se bucură că își vede mama cu care a petrecut foarte mult timp și în America, iar  medicii de pe ambulanță au declarat că Irina este un copil absolut  normal”, ceea ce contrazice acuzațiile de abuz, a mai adăugat Gabor.

Citeşte mai multe despre:   Irina,   Ramona Gabor