Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Răsturnare de situație în conflictul dintre Alexandra Stan și Marcel Prodan: Cântăreaţa l-ar fi atacat prima pe impresar (VIDEO)

Răsturnare de situație în conflictul dintre Alexandra Stan și Marcel Prodan: Cântăreaţa l-ar fi atacat prima pe impresar (VIDEO)

Răsturnare de situaţie în conflictul dintre Alexandra Stan şi impresarul Marcel Prodan. Un apropiat al celor doi povesteşte că în ziua în care a fost agresată de impresar, Alexandra a sărit prima la bătaie. După apariţia cestor informaţii nici artista nici impresarul Marcel Prodan nu a vrut să comenteze aceste informaţii.

La două luni de la incident, o persoană din anturajul celor doi face dezvăluiri care o pun pe Alexandra Stan într-o cu totul altă lumină. Potrivit acesteia, Alexandra are o personalitate vulcanică, deseori Marcel fiind cel care o tempera. Discuţiile aprinse între ei erau adesea generate de cariera artistei, dar şi de gelozia Alexandrei, care se simţea eclipsată de noua achiziţie a lui Prodan, Kaiia, o cântăreaţă ucraineancă.

"Aveau certuri aprinse de luni de zile. În ziua respectivă, s-au certat ca de obicei, doar că lucrurile au scăpat de sub control. Alexandra este impulsivă, are reacţii necontrolate. În acea zi, ea a pornit bătaia. Ea a dat prima în el", a afirmat o persoană din anturajul Alexandrei Stan pentru Click.

Ulterior se pare că , iritat de reacţia iubitei sale, dar şi de durerea resimţită în urma loviturii, Prodan nu s-a putut stăpâni şi a ripostat, lovind-o şi el pe blondă.După acest schimb de lovituri, impresarul a luat-o pe iubita lui în maşină cu intenţia de a o duce acasă la părinţii ei. În maşină, spiritele s-au dezlănţuit din nou.

"Alexandra a căutat scandal. În timp ce Marcel conducea, i-a dat un picior în gură, apoi a tras de volan ca să facă accident. Voia cu orice preţ să îl bage la belele. La un moment dat, a vrut să sară din maşină din mers, dar erau uşile blocate", a mai spus această sursă.

Atât Marcel Prodan cât şi Alexandra Stan nu au vrut să comenteze aceste informaţii. La mijlocul lunii iunie, Alexandra Stan a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan, ea find dusă la spital de un echipaj de la Poliţia Rutieră.

Alexandra Stan l-a atacat prima pe Marcel Prodan
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Alexandra Stan,   conflict