Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Război la „Bravo, ai stil”! Irina pune TUNURILE pe Denisa: Îmi place să văd că iar porți HAINELE BUNICII tale

Război la „Bravo, ai stil”! Irina pune TUNURILE pe Denisa: Îmi place să văd că iar porți HAINELE BUNICII tale

Un articol de: - 30 Mai 2017, 12:37
Război la „Bravo, ai stil”! Irina pune TUNURILE pe Denisa: Îmi place să văd că iar porți HAINELE BUNICII tale Foto: wowbiz.ro Monden

Războiul de la emisiunea Tv „Bravo, ai stil” continuă. Iar de această dată în prin plan se află Irina, una dintre concurentele care dorește cu ardoare să câștige concursul și odată cu el suma de 100.000 de lei, potrivit wowbiz.ro.

Irina încearcă prin orice mijloace să le scadă șansele celorlalte aspirante la premiu, chiar daca asta însemnă că stânește un scandal pentru a-și atinge scopul. Ea a avut câteva replici tăioase la adresa ținutei pe care a ales-o Denisa.

„Tu poluezi tot: studioul, mințile noastre, ochii noștri… Îmi place să văd că iar porți hainele bunicii tale”, a comentat Irina despre vestimentația Denisei, mezina competiției.

Uimtor, când toată lumea se aștepta ca Denisa să aibă o reacție pe măsura acuzațiilor, ea face apel la bun simț. 

„Deja exagerezi! Înțeleg să fii arogantă într-un moment, însă nu te iei de o persoană pentru că nu este ok. Și eu folosesc cuvântul oribil, groaznic, însă nu spun asta despre o persoană. Tu nu înțelegi care este diferența și deja întreci unele limite” a declarat calmă, Denisa.