Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Războiul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică ia amploare: Zâna îl atacă pe artist că este un tată neglijent (VIDEO)

Războiul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică ia amploare: Zâna îl atacă pe artist că este un tată neglijent (VIDEO)

Războiul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. ia amploare.

După ce Zâna l-a acuzat pe cantaret că este un tată neglijent, a urmat și replica lui Bănică: "Fac tot ce pot ca să fiu un tată bun pentru copiii mei", s-a justificat artistul.

Scandalul dintre Andreea Marin și fostul ei soț este abia la început. Andreea acuză, iar Ștefan Bănică este nevoit să se apere. Deranjat că fosta lui sotie a ieșit în public cu declarații despre viața lor de familie și acuzații la adresa calității lui de părinte, Ştefan Bănică a venit imediat cu explicatii.

"Faptul că nu arăt la TV ce cumpăr copiilor mei nu înseamnă că nu sunt prezent în viaţa lor. M-a surprins această afirmaţie din partea Andreei care este un om inteligent. De ziua ei, de Sf. Ana, Violeta a fost cu frăţiorul ei la mine acasă, unde au sărbătorit. Apoi, la cererea mamei ei, au fost la mall pentru a petrece. Că nu am fost şi eu la mall a fost un motiv personal pe care i l-am comunicat fetiţei mele",, a explicat Bănică.

Cât depre faptul că a lipsit de la şedinţa cu părinţii, artistul a găsit și o explicație: nu a vrut să transforme venirea sa la școală într-un circ. Dincolo de toate acuzațiile, în apărarea sa, Stefan Bănica a ținut să precizeze că face tot ce poate pentru a fi un tată bun pentru copiii lui.

Zilele trecute Andreea l-a acuzat pe Ştefan că este un tată neglijent și ca nu este alături de ea și de fiica lor în momente importante din familie.

"Nu a fost la ziua Violetei. Nu era în turneu. L-am invitat şi nu a vrut să vină. Nu a fost nici în prima zi de şcoală, nici la şedinţă. Suntem părinţi ai aceluiaşi copil, nimic mai mult. Nu vreau să judec, îşi iubeşte fata. Dar fiecare dintre noi are moduri diferite de a-şi exprima dragostea faţă de copil", a spus Andreea Marin.

Războiul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică ia amploare
Embed:

Citeşte mai multe despre:   razboi,   Andreea Marin