Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden RĂZBUNARE mondenă: Ce i-a făcut Andreea Tonciu fostei sale amice Sânziana Buruiană! (FOTO)

RĂZBUNARE mondenă: Ce i-a făcut Andreea Tonciu fostei sale amice Sânziana Buruiană! (FOTO)

Un articol de: - 02 Iun 2017, 15:23
RĂZBUNARE mondenă: Ce i-a făcut Andreea Tonciu fostei sale amice Sânziana Buruiană! (FOTO) Monden

Să te ferească Dumnezeu de furia unui fost prieten! Andreea Tonciu confirmă această zicală în disputa pe care o are cu fosta sa prietenă Sânziana Buruiană, scrie Cancan.

Orice urmă de amiciție s-a dus pe apa Sâmbetei când Buruiana a dat de știre lumii că i s-a făcut rău de la mâncarea servită la nunta lui Tonciu.

Prin urmare, bruneta nici nu s-a mai gândit s-o invite pe blonda fostă prietenă la petrecerea de rupere a turtei fetiței.  

Sânziana Buruiană a fost marele absent de la eveniment și a confirmat că nu a fost invitată de fosta ei prietenă. Mai mult decât atât, a comfirmat și că drumurile lor s-au despărţit.

”Ce petrecere a fost? Nu am fost sunată. De ce să mă invite? Nu mai am nici o legătură cu ea de mult timp. Am fost prietene, este la timpul trecut. Drumurile noastre s-au despărţit, fiecare cu familia lui şi cu drumul ei în viaţă”, a declarat Sânziana Buruiană.

Blonda a mai profitat de ocazie să arunce câteva săgeți subtile dar otrăvitoare către lumea mondenă a Bucureștiului și implicit către Tonciu, lăudând modul de viaţă din Ungaria: “De când merg mai mult prin Budapesta concepţiile despre viaţă au început să mi se schimbe, acolo lumea are o viaţă extrem de liniştită, sunt foarte familişti, nu se interesează de aparenţe, cu ce eşti îmbrăcat, nu are nimeni treabă cu tine. Sunt foarte diferiţi faţă de oamenii de la noi, nu există invidie, pile, răutate, iar dacă pot să te ajute îţi dau locul să stai cu copilul”.

 

Citeşte mai multe despre:   cearta,   razbunare