Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden I se spunea RĂZBUNĂTORUL! Ce i-a făcut ȘTEFAN BĂNICĂ Jr fostei iubite: Femeile din viața sa au rămas ÎNMĂRMURITE...

I se spunea RĂZBUNĂTORUL! Ce i-a făcut ȘTEFAN BĂNICĂ Jr fostei iubite: Femeile din viața sa au rămas ÎNMĂRMURITE...

Un articol de: B1.ro - 19 Oct 2018, 08:24
I se spunea RĂZBUNĂTORUL! Ce i-a făcut ȘTEFAN BĂNICĂ Jr fostei iubite: Femeile din viața sa au rămas ÎNMĂRMURITE... Foto: cancan.ro Monden

Victorie în instanță pentru Ștefan Bănică Junior! Vedeta a câștigat procesul cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu, care i-a dăruit un băiat, după o relație de cinci ani!

Camelia ceruse în instanță mărirea pensiei alimentare pe care cântărețul o plătește pentru fiul său în vârstă de 14 ani, scrie cancan.ro.

”Respinge acțiunea formulată de reclamantul Bănică Ștefan Radu, asistat de ocrotitor legal Constantinescu Camelia Teodora, în contradictoriu cu pârâtul Bănică Ștefan, ca neîntemeiată.

Admite în parte cererea reconvențională formulată de pârâtul reclamant Bănică Ștefan în contradictoriu cu pârâta Constantinescu Camelia Teodora.

Modifică măsurile dispuse prin Sentința civilă nr. 6626 pronunțată la data de 05.09.2006 de Judecatoria Sectorul 2 București în dosarul nr. 3610/300/2016, în sensul că autoritatea părintească cu privire la minorul Bănică Ștefan Radu se va exercita în comun și în mod egal de ambii părinți.

Modifică programul de legături personale, în sensul că încuviințează tatălui pârât-reclamant următorul program de legături personale cu minorul: de vineri, ora 18,00, până duminică la ora 18,00, jumătate din vacanțele școlare și sărbătorile religioase.

Obligă pârâta Constantinescu Camelia Teodora la plata către pârâtul reclamant Bănică Ștefan a cheltuielilor de judecată în cuantum de 3.165 de lei (40 de lei taxa judiciară de timbru, 1.125 de lei, onorariu de expert, și 2.000 de lei, onorariu de avocat).

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 București.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr,   camelia constantinescu