Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Razy Gogonea, Matrix în varianta română, face senzaţie la “Britanicii au talent”

Razy Gogonea, Matrix în varianta română, face senzaţie la “Britanicii au talent”

Un român stabilit în Manchester a uimit juriul, dar şi publicul la concursul “Britanicii au talent”. Razy Gogonea s-a prezentat la competiţie cu un dans inspirat filmul Matrix. Coregrafia bărbatului de 28 de ani l-a lăsat cu gura căscată până şi pe cel mai critic membru al juriului, Michael McIntyre.

Îmbrăcat într-un costum negru, la fel ca al personajului Neo, interpretat de actorul Keanu Reeves, românul a intrat pe scena de la “Britanicii au talent”. Destul de timid, care încrezător în talentul său, Razy a început să danseze.

Din acel moment, sala a explodat. După ce Razy Gogonea şi-a terminat reprezentaţia, publicul extaziat de ceea ce văzuse pe scenă, s-a ridicat în picioare şi a început să-l aplaude pe tânărul dansator.

Juriul este cel care a avut însă ultimul cuvânt, David Hasselhooff numindu-l un “videogame real”.

“O Razy! Îmi placi foarte mult Razy! Ai făcut lucruri pe care nu am mai văzut pe nimeni să le facă.”, a spus Michael McIntyre, unul din membrii juriului.

Toţi cei trei membri au votat ca românul să meargă în etapa următoare. Din public, iubita dansatorului nu a mai putut să-şi stăpânească emoţiile şi a izbucnit în plâns.

Razy nu este singurul român care se face cunoscut la concursurile de peste hotare. Bogdan Ota, un compozitor şi pianist, stabilit în Norvegia, s-a remarcat luna trecută, în cadrul variantei norvegiene a concursului.

Valentin Urse, un an român plecat din ţară, a făcut show în 2009, la varianta nemţească a show-ului. Bărbatul a prezentat atunci, un număr special de acrobaţie, care l-a făcut celebru.

Un român face senzaţie la "Britanicii au talent"


Citeşte mai multe despre:   român