Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Reacția lui Dan Badea după ce Lora a spus că a bătut-o, acesta fiind și motivul divorțului: "Vă mulțumesc!...”

Reacția lui Dan Badea după ce Lora a spus că a bătut-o, acesta fiind și motivul divorțului: "Vă mulțumesc!...”

Un articol de: - 16 Mai 2017, 19:25
Reacția lui Dan Badea după ce Lora a spus că a bătut-o, acesta fiind și motivul divorțului: "Vă mulțumesc!...” foto: Cancan Monden

La scurt timp după dezvăluirile Lorei referitoare la motivele divorțului său, și anume comportamentul violent al fostului soț, Dan Badea a avut o reacție prin care a contrazis toate acele vorbe.

Lora povestise că acesta a umilit-o și că a pus-o să renunțe la muzică, acela fiind momentul în care a decis să spună stop. Dacă la început zvonurile spuneau că cei doi au divorțat din cauza infidelității Lorei, care ar fi avut de pe atunci o relație cu impresarul ei, Ionuț Ghenu, actualul iubit, acum se pare că adevărul este puțin diferit. Cântăreața a lăsat să se înțeleagă că a fostul soț nu e deloc așa cum pare și că ar fi foarte agresiv, atât verbal, cât și fizic.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresiunea verbală. În general, e bine să ai grijă cu bărbaţii agresivi. O altă limită a fost atunci când mi-a cerut să aleg între el şi muzică, ceea ce mi s-a părut extrem de nedrept", a spus Lora, potrivit Click

Dan Badea, fostul soț al Lorei, a vrut să lămurească situația și a postat un mesaj pe pagina de Facebook. Acesta a explicat că totul a fost extras din context și că Lora se refera la un fost iubit.

”EVITAȚI CONFUZIILE!!! Am fost informat că se fac speculații în presă, cum că aș fi fost violent cu fosta soție, speculații născute în urma unor declarații făcute de ea intr-un interviu. Ea face referire în acel interviu la un fost iubit, relație pe care a avut-o înainte ca noi să fim împreună, relație în care a suportat atât violențe verbale cât și fizice, fapte pe care mi le-a spus chiar ea și despre care a mai relatat și în trecut în anumite interviuri. Nu am fost niciodată violent, sunt împotriva violenței de orice fel, atât verbale, cât și fizice! Recomand ca pe viitor în declarațiile de presă să se folosească subiect și predicat și informația să fie clară pentru a nu se lăsa loc de interpretări ce îmi pot periclita imaginea!

Vă mulțumesc!”, a scris Dan Badea pe Facebook.