Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Reacțiile britanicilor după difuzarea interviului acordat de Meghan Markle și prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey

Reacțiile britanicilor după difuzarea interviului acordat de Meghan Markle și prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 09 Mar 2021, 13:45
Reacțiile britanicilor după difuzarea interviului acordat de Meghan Markle și prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey Foto: Hepta - Ferrari Press Agency / CBS Monden

Interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey a strânit o adevărată furtună în Marea Britanie. Dacă unii englezi au plâns de milă cuplului, alții le-au bătut obrazul că „au dat din casă” și că încearcă să se răzbune pentru faptul că au rămas fără banii casei regale. 

Unii s-au arătat revoltați de faptul că acuzațiile lui Markle despre cât de rău a fost tratată au fost luate în derâdere, și asta chiar de Ziua Internațională a Femeii, alții au acuzat-o pe fosta actriță că... joacă un rol. 

Aproape jumătate din britanicii care au răspuns unui sondaj YouGov au afirmat că interviul li s-a părut „nepotrivit”.

 

Prințul Harry și Meghan Markle, interviu exploziv pentru Oprah Winfrey

 

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au acordat un interviu jurnalistei Oprah Winfrey în care au vorbit despre dezamăgirile care i-au determinat să părăsească definitiv casa regală britanică.

Printre altele, Markle a spus că unii dintre membrii familiei regale s-au arătat îngrijorați cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil. De altfel, ea a spus că lui Archie i s-a negat titlul de prinț din acest motiv.

Fosta actriță a mai declarat că a fost adusă în pragul sinuciderii și că a cerut ajutor, dar nu l-a primit: „Nu mai voiam să trăiesc. Şi acesta a fost un gând foarte clar, real şi constant înspăimântător. Şi îmi amintesc cât de mult m-a alinat Harry”.

Meghan a mai zis că nu a făcut-o pe Kate să plângă, așa cum a speculat presa, ci s-a întâmplat fix invers.

La rândul său, prințul Harry a declarat că familia sa i-a tăiat sursele de finanţare, iar tatăl său, prinţul Charles, o vreme nici nu i-a răspuns a telefon.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

CBS, care obținut drepturile de difuzare a interviului, ar fi plătit între 7 și 9 milioane de dolari, notează Wall Street Journal și Business Insider.

 

Reacțiile britanicilor după interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey

 

Aproape jumătate din britanici consideră că interviului a fost unul „nepotrivit”, arată un sondaj YouGov, citat de Daily Mail, la care au răspuns 2.111 de adulți din întreaga țară.

Astfel, 47% dintre respndenți au spus că interviul li s-a părut „nepotrivit”, iar 21% au răspuns exact contrariul. 33% au spus că nu au simțit niciun fel de empatie față de cuplu, în timp ce 12% au răspuns că au manifestat „foarte multă” empatie.

„A fost unul dintre cele mai părtinitoare interviuri pe care le-ai putea vedea. Nu a fost întrebată cum de a reușit să se certe cu absolut fiecare membru al familiei ei sau de ce nu a venit decât mama ei la nuntă. E cel mult o telenovelă tipic americană. Nu mi-aș fi închipuit că ei pot cădea atât de jos”, a comentat Lorraine pe pagina de Facebook a Daily Mail.

„Lui Meghan nu-i pasă decât de bani. Fiind americană, nu poate înțelege Monarhia Britanică. Credea că-i ca-n filme, dar realitatea e diferită. Data viitoare o să vedem divorțul, căci Harry curând va deveni inutil. Istoria noastră nu arată milă prințior care au întors spatele Monarhiei”, a comentat și Mark.

„Parcă voiau viață privată și să se retragă din lumina reflectoarelor!! La ce tot scormonesc în trecut... Mai bine ar trăi în pace în mica lor familie”, a scris și Kadi.

„Chiar m-am săturat de articolele stea de presă răutăcioase. Încetați și lăsați-i în pace! A spus că a avut gânduri suicidale, pentru numele lui Dumnezeu. Asta chiar nu înseamnă nimic pentru voi, răutăcioșilor? Jumătate dintre voi îi jigniți când nici măcar nu-i cunoașteți. (...) Îmi e rușine că sunt britanică atunci când citesc titluri din astea mizerabile. (...) M-am săturat și de ura din comentarii. (...) Chiar vă e așa de greu să gândiți înainte să postați?”, a scris Katie.
 

Citeşte mai multe despre:   Printul Harry,   Meghan Markle,   Oprah Winfrey,   casa regala britanica