Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden O nouă REGULĂ la ''Chefi la cuțite'': Cei mai talentați bucătari vor primi CUȚITUL de ...Nimeni NU SE AȘTEPTA la AȘA CEVA

O nouă REGULĂ la ''Chefi la cuțite'': Cei mai talentați bucătari vor primi CUȚITUL de ...Nimeni NU SE AȘTEPTA la AȘA CEVA

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2018, 12:57
O nouă REGULĂ la ''Chefi la cuțite'': Cei mai talentați bucătari vor primi CUȚITUL de ...Nimeni NU SE AȘTEPTA la AȘA CEVA Monden

Cel de-al șaselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera în curând, le dă ocazia chefilor să lucreze la strategiile de joc încă din primul moment.

Pe lângă puterea amuletelor, pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le pot câștiga în fiecare zi, în urma unei bătălii în preparate delicioase, aceștia dețin și trei cuțite de aur ce așteaptă să fie oferite celor mai talentați bucătari.

Astfel, fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouă ocazie pentru candidați, ce ar putea ca printr-un singur preparat excepțional să primească un pașaport de trecere direct în echipa unuia dintre cei trei chefi.

Această ocazie unică garantează o tunică colorată și un loc la bancul de lucru în bucătăria Chefi la cuțite', însă, mai mult decât atât, îi scutește pe norocoși și de presiunea luptei eliminatorii din Bootcamp.

Strategiile se vor contura încă din primele ediții de audiții pe nevăzute.

După ce ziua va începe cu o luptă culinară în care fiecare dintre cei trei va încearca să câștige o amuletă folositoare pentru etapa de Battle-uri, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc la masa jurizării, acolo unde vor analiza dur preparatele care vin pe bandă.

Maeștrii bucătăriei caută rețete cu un gust fără cusur, dar și un plating inovativ, rețete care să se diferențieze și care să le confirme faptul că bucătarul din spatele ușilor este îndeajuns de pregătit pentru o luptă 'la cuțite', dar și îndeajuns de talentat pentru un 'cuțit de aur'. Cel de-al șaselea sezon 'Chefi la cuțite' are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00.

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cutite