Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Relația lui Pepe și a Oanei Zăvoranu, aproape destrămată din cauza politicianului Tudy!

Relația lui Pepe și a Oanei Zăvoranu, aproape destrămată din cauza politicianului Tudy!

Deşi Oana Zăvoranu şi Pepe nu vor să recunoască faptul că relaţia lor este pe punctul de a se încheia, problemele tot ies la iveală.

Conform ziarului Click, Oana deja este îndrăgostită de un alt bărbat, şi anume de politicianul Tudor Ionescu, zis Tudy. Se pare că acesta este căsătorit şi a fost cununat de fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu.

Însă, vedeta nu recunoaşte că ar avea de a face cu politicianul Tudor Ionescu şi infirmă orice zvon în legătură cu relaţia lor.

"Cine este Tudy? Le doresc o primăvară senzuală tuturor", a spus Oana Zăvoranu.

Mai mult, la botezul fiului jurnalistei Mara Bănică, Pepe a venit singur.  Acesta nu a stat mult la petrecere, a vorbit puţin cu prietenii lui, după care s-a retras în linişte acasă.

Nici cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului nu ştiu de problemele lor şi se arată surprinşi de faptul că aceștia s-ar despărții.

"Am declarat că îmi voi tăia o mână dacă se vor despărţi, căci eu, fiind  ca din familila lor, nu am avut nici cea mai mică bănuială", a declarat Costin Mărculesc, citat de sursa precizată.

Nu numai divorţul cuplului Columbeanu pare să aibă probleme în căsnicie. S-ar putea ca Oana Zăvoranu şi Pepe să se despartă cât de curând, dacă cei doi continuă să fie atât de distanți unul față de celălalt.

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu,   Pepe,   despartire,   probleme