Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Relaţia secretă a lui Ştefan Bănică jr: Sângele apă nu se face!

Relaţia secretă a lui Ştefan Bănică jr: Sângele apă nu se face!

Un articol de: B1.ro - 29 Apr 2018, 11:44
Relaţia secretă a lui Ştefan Bănică jr: Sângele apă nu se face! Monden

Majoritatea fanilor nu știu că între Sorana Darclee, fosta componentă a trupei A.S.I.A., și Ștefan Bănică Jr. există o legătură de sânge. Cei doi artiști sunt verișori primari, însă niciunul dintre ei nu a vorbit de prea multe ori despre lucrul acesta.

Sorana a dezvăluit câteva amănunte despre relația pe care o au, dar și despre faptul că nu a fost ajutată de vărul ei în cariera sa.

”Cu Ștefan mă înțeleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem pentru că nu avem timp, avem vieți total diferite, până mai acum câțiva ani mai aveam timp. Distanța asta și lipsa întâlnilor noastre nu ne-a făcut niciodată să ține mai puțin unul la celălalt. Suntem o familie. Sângele apă nu se face. Nu avem timp, suflește suntem acolo.”, a dezvăluit solista.

S-a aflat că sunt veri cu mult timp după ce Sorana Darclee devenise celebră: artista nu și-a dorit niciodată ca vărul ei să o ajute în carieră, ci să reușească singură pe calea sa.

Sorana a mai dezvăluit și faptul că Ștefan Bănică nu era de acord ca Ștefan Bănică Jr. să lucreze în domeniul în care a început, iar tot ce a reușit să facă vărul ei până în acest moment este doar datorită eforturilor sale, fără ca tatăl său să-l ajute.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr,   Sorana Darclee