Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Replici dure lansate de Maria Constantin: “Dracu să-l ia"

Replici dure lansate de Maria Constantin: “Dracu să-l ia"

Un articol de: - 27 Oct 2017, 09:00
Replici dure lansate de Maria Constantin: “Dracu să-l ia" Monden

Maria Constantin nu reușește să depășească perioada de coșmar din viața ei, care îi macină gândurile zilnic. Artista a fost văzută recent la cumpărături, într-un supermarket din capitală, alături de o prietenă și nu părea să fie prea bine.

Cântăreața a avut un schimb de replici cu prietena ei la care nu se aștepta nimeni. Prietena a întrebat-o “Ce-a zis, nu e Zăvo, nu?”, iar Maria a răspuns “Dracu să-l ia... nu, că mă enervez şi nu are sens”.  La scurtă vreme conversația celor două a luat sfârșit și și-au văzut mai departe liniștite de drum.

Afându-se în plin divorț de Marcel Toader, Maria a fost acuzată recent de acesta că i-ar fi făcut farmece și a adus și argumente.

E plin de moşmoane (obiecte folosite la vrăji, n.r.) în casă. De două luni şi jumătate trăiesc un coşmar. Avem informaţii că soacra mea se ocupă cu farmece. Am început să merg la biserică, pentru că mi se întâmplă lucruri stranii. Este posibil să fie părul meu. Nici nu am mai intrat în sufrageria respectivă. Nu vreau să o mai văd niciodată pe această femeie.

Maria Constantin nu credea deloc în Dumnezeu, eu am adus-o pe calea credinţei. Râdea de oamenii care mergeau la Arsenie Boca. Nu înţeleg ce are această femeie cu mine. Cu ce i-am greşit eu în patru ani? Am iubit-o fantastic. Când am făcut curăţenie, am găsit o sticluţă cu sedativ. Acum realizez de ce adormeam frânt. Apoi mă trezeam ameţit, chiaun...”, a povestit Marcel Toader de curând la un post de televiziune, potrivit Cancan.  

 

Citeşte mai multe despre:   artista