Cum să prepari cea mai bună salată de vară cu pui și struguri
Vara trebuie să ne adaptăm alimentația la vremea caniculară și, pentru acest lucru, avem nevoie să renunțăm la mesele care „pică greu” și să consumăm cât mai multe legume și fructe.
Salata de vară cu pui și struguri este una dintre rețetele care te poate ajuta să respecți acest program.
Astfel, pentru a pregăti această rețetă ai nevoie de: 150 de grame de iaurt grecesc, 1 jumătate de lămâie stoarsă, 1 lingură de muștar, 2 linguri mărar mărunțit, sare, piper, 200 de grame de struguri, 1 caserolă de piept de pui, 1 ceapă verde și frunze de salată, scrie likeachef.co.
Mod de preparare: Prăjește carnea de pui pe ambele părți, asezonează cu sare și piper și pune-o deoparte. Într-un bol mare amestecă iaurtul grecesc, zeama de lămâie, muștarul și mărarul, adăugând sare și piper. Amestecă carnea de pui tăiată în bucăți mici cu struguri și ceapă. Adaugă și frunzele de salată și amestecă cu sosul pe care l-ai făcut din mărar și iaurt.