Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Revenire în forță pentru Mike Tyson. Câți bani câștigă din vânzarea de marijuana

Revenire în forță pentru Mike Tyson. Câți bani câștigă din vânzarea de marijuana

Un articol de: Andi Miron - 25 Feb 2021, 18:36
Revenire în forță pentru Mike Tyson. Câți bani câștigă din vânzarea de marijuana Monden

Mike Tyson a cunoscut succesul suprem, dar și eșecuri repetate, foarte dure. După o perioadă tumultoasă, americanul a reușit să-și recâștige satisfacția financiară. Fostul mare campion este antreprenor în industria drogurilor. 

Boxerul american a intrat în afaceri cu droguri timp de 3 de ani de zile, iar presa internațională face estimări cu privire la cifra sa de afaceri. Potrivit cotidianului sportiv Marca, Tyson câștigă aproximativ 500.000 de dolari pe lună din vânzarea de marijuana, adică 6 milioane de dolari anual. 

Afacerile lui Tyson sunt perfect legale. În statul american California, vânzarea și consumul de droguri este permis. Compania fostului campion se numește „Tyson Ranch". Tyson nu doar că vinde, dar și consumă destul de mult, aspect recunoscut în repetate rânduri, în spațiul public. Americanul a recunoscut faptul că împreună cu tovarășii săi consumă droguri de 40.000 de dolari pe lună. 

 

Viața lui Mike Tyson, marcată de evenimente extreme

 

Mike Tyson ar fi ajuns la o avere de 450.000 de dolari în apogeul carierei, dar apoi, a fost aproape de faliment. După ce a ieșit din închisoare, condamnat pentru viol, nu a mai fost același luptător și nici nu a mai putut să-și gestioneze lucid finanțele. A reușit să revină în forță însă, prin intermediul unor contracte de publicitate, prin roluri în filme și în wrestling, prin meciuri demonstrative și prin intermediul afacerii sale cu cannabis.

8 milioane de dolari a primit Tyson pentru lupta cu Roy Jones Jr. Următorul pe lista lui „Iron" Mike este Evander Holyfield. Primele două meciuri - oficiale ale trilogiei au fost câștigate de „The Real Deal".

Citeşte mai multe despre:   Mike Tyson,   bani,   bogati,   milionari,   marijuana,   cannabis,   afaceri