Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Rezultat negativ al testului de COVID-19 pentru solistul trupei Rammstein. Cum a evoluat starea de sănătate a artistului Till Lindemann

Rezultat negativ al testului de COVID-19 pentru solistul trupei Rammstein. Cum a evoluat starea de sănătate a artistului Till Lindemann

Un articol de: Maria Zărnescu - 28 Mar 2020, 12:23
Rezultat negativ al testului de COVID-19 pentru solistul trupei Rammstein. Cum a evoluat starea de sănătate a artistului Till Lindemann FOTO: Hepta.ro Monden

Till Lindemann se află la terapie intensivă, însă starea sa de sănătate este stabilă, iar artistul se află în afara oricărui pericol. Deși inițial presa tabloidă a anunțat că solistul trupei Rammstein ar fi fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, membrii grupului au dezmințit informația printr-unmesaj postat pe contul de Facebook.

Astfel, aflăm că Lindemann se află la terapie intensivă, însă rezultatul pentru noul coronavirus a ieșit negativ.

 

„Till Lindemann a fost spitalizat de către medicul trupei. El a petrecut o noapte la Terapie Intensivă, iar astăzi este transferat într-un alt salon, pentru că starea sa de sănătate s-a ameliorat. Testul pentru noul coronavirus a ieșit negativ”, a anuțat Rammstein pe pagina oficială de Facebook.

Vineri, tabloidul german Bild anunța că Till Lindemann a fost diagnostica cu COVID-19, după ce ar fi ajuns de urgență la un spital din Berlin. Starul se afla la terapie intensivă.

Lindemann a făcut febră destul de mare la întoarcere din Rusia, unde se afla într-un turneu, alături de o altă trupă pe care a înființat-o și care îi poartă numele.

Trupa Rammstein a luat naștere la Berlin, în 1994, iar versurile pieselor sunt preponderent în limba germană. Stilul trupei, numit chiar de cei 6 membrii ai acesteia este Tanz-Metall și încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Harte și heavy metal.

Pe lângă Till Lindemann, în celebra formație Rammstein îi mai întâlnim pe Richard Kruspe, Paul Landers, Oliver Riedel, Christoph Schnider și Flake Lorenz.