Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Rezultatele finale ale autopsiei: Knut a murit în urma unei encefalite

Rezultatele finale ale autopsiei: Knut a murit în urma unei encefalite

Directorul Insitutului Leibnitz pentru cercetări zoologice şi animale sălbatice, Heribert Hofer, a anunţat că ursul polar Knut a murit din cauza unei encefalite, informează Green Report.

"Knut a murit în urma unei infecţii puternice a creierului, encefalita, provocată, cel mai probabil, de un virus", a declarat directorul Hofer.

Pe 19 martie, sute de berlinezi care vizitau grădina zoologică au rămas şocaţi când o femeie de lângă cuşsca lui Knut a început să urle către îngrijitori. Când oamenii s-au apropiat, au văzut cum ursul plutea fără viaţă în apa din piscină.

Primele rezultate ale autopsiei ursului polar ar fi arătat că acesta ar fi murit din cauza unui atac cerebral. Conform raportului medico-legal, Knut nu a murit atunci când s-a prăbuşit în apă, dar în mod sigur acesta era în comă.

Unele voci au susţinut chiar şi faptul că ursul polar ar fi murit din cauza stresului, care în final, i-ar fi provocat moartea.

Knut este cel mai îndrăgit urs polar, care a cucerit oamenii din lumea întreagă. A devenit mascota grădinii şi mai multe staruri, printre care şi Tom Cruise au venit la Berlin pentru a-l vedea.