Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Roger Moore: Daniel Craig este cel mai bun James Bond

Roger Moore: Daniel Craig este cel mai bun James Bond

Sir Roger Moore consideră că Daniel Craig este cel mai bun actor care l-a interpretat pe James Bond. Moore, în vârstă de 84 de ani, care a jucat același rol în șapte filme între 1973 și 1985, l-a lăudat pe Craig în noua sa carte, „Bond on Bond” („Bond despre Bond”).

„Mi-au plăcut foarte mult Casino Royale și Daniel Craig. Este un actor minunat, cu siguranță cel mai bun actor care l-a jucat pe Bond,” a spus el, citat de BBC.

A mai adăugat că îl consideră pe actorul de 44 de ani drept „Bond-ul cu cea mai bună conformație.”

Amintindu-și de anii săi ca 007, veteranul în domeniul actoriei a spus: „Pe atunci puteam sări dintr-un scaun fără să mă tem că îmi vor trosni genunchii. Puteam mesteca o caramea moale fără să îmi fie teamă că îmi voi pierde vreun dinte; puteam să îmi admir părul frumos și trunchiul bronzat și zvelt.”

„Printr-o mișcare a sprâncenei făceam pulsurile să crească în toată lumea, zice lumea. Zilele astea pacemaker-ul meu e cel care îmi ține pulsul crescut,” a mai glumit Moore.

Cel de-al treilea film Bond cu Daniel Craig, Skyfall, va fi lansat în România pe 26 octombire 2012. Unul din trailere, publicat luna aceasta, în arată pe Bond „ucis” în acțiune și pe M, șefa lui, scriindu-i necrologul.