Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Roger Waters le-a vorbit fanilor în limba română, la concertul din Piața Constituției (VIDEO)

Roger Waters le-a vorbit fanilor în limba română, la concertul din Piața Constituției (VIDEO)

50 de mii de oameni au aplaudat în delir un Roger Waters ireproşabil. Două ore şi jumătate a durat poate cel mai aşteptat concert al tuturor timpurilor la Bucureşti - The Wall, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie.

Another Brick in the Wall, cântat alături de un cor de copii români, Good bye blue sky, Mother, Hey You, Comfortably Numb - niciunul din succesele de pe albumul The Wall n-a fost lăsat deoparte.

Show-ul britanicului a început spectaculos, cu artificii şi un avion care s-a "prăbuşit" pe scenă.

În prima parte a Showului, pe imensul ecran pe care erau proiectate imagini 3D, cărămidă cu cărămidă, a fost ridicat Zidul - celebrul "The wall".

„Bună seara! Bine aţi venit. Sunt foarte fericit că mă aflu aici", a spus Waters într-o română aproape perfectă, înainte să le mulţumească tot în română copiilor români din corul care l-a acompaniat pe cea mai celebră piesă de pe the Wall.

În pauza dintre cele două părţi ale concertului, Roger Waters s-a întâlnit, backstage cu câţiva militari români rămaşi invalizi în urma participării lor la misiuni în Irak sau Afganistan.

În a doua parte a concertului, zidul a fost pus la pământ.

Iar la final, pe celebrul zid ridicat în faţa scenei, a apărut, un "Mulţumesc" care a stârnit rumoare printre cei 50.000 de fani. La despărţire, Waters le-a mărturisit celor veniţi să-l vadă: „Aţi fost un public extraordinar!".

Roger Waters a vorbit în limba română la concertul din Piața Constituției
Embed: