Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! Fuego, mesaj cutremurător după MOARTEA care a întristat ȚARA!

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! Fuego, mesaj cutremurător după MOARTEA care a întristat ȚARA!

Un articol de: B1.ro - 16 Oct 2019, 11:40
Monden

Marea doamnă a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viață, pe 15 octombrie.

După trecerea în neființă a uneia dintre cele mai iubite actrițe din România au început să curgă nenumărate mesaje de condoleanțe. 

Printre artiștii care plâng dispariția Tamarei, se află și Fuego. Artistul  este profund afectat de moartea îndrăgitei actrițe Tamara Buciuceanu și a postat pe Facebook un mesaj emoționant în memoria doamnei teatrului românesc.

"Sunt foarte afectat de pierderea doamnei Tamara Buciuceanu. Știu că nici de data asta nu vom învăța mare lucru.
Știu că nu-i vom prețui mai mult pe marii noștri actori, care pleacă și ne lasă mai săraci, pentru că ne place parcă să nu ne respectăm la justa valoare marile personalități! În vizitele mele din ultimii ani la marea doamnă a teatrului românesc, aceasta mi-a oferit niște lecții, pe care acum, mai mult ca niciodată, le conștientizez și cred în ele. Mi-a spus că trebuie să mă înconjor de oameni de calitate, care să mă merite, care să nu-mi zâmbească în față dacă au anumite beneficii de pe urma mea, iar apoi, pe la spate, să mă înjunghie, să mă vândă altora și să mă vorbească fără pic de resentimente. Iar eu, din păcate, am mulți astfel de oameni prin preajmă! Și chiar dacă-s călit, nu mă învăț niciodată minte că trebuie să filtrez prietenii sinceri, care-s foarte puțini, că trebuie să mă încred mai puțin în oameni și să nu mai sar mereu când au nevoie de ajutor, pentru că pe mine, în final, nu mă ajută nimeni! Asta e viața cumva, cu bune și rele, cu dezamăgiri și loviri, și tocmai de asta trebuie să fim selectivi! #paulsurugiufuego",
este mesajul publicat de Fuego pe Facebook.

Fuego, mesaj cutremurător după MOARTEA care a întristat ȚARA!

 
Loading...