Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Romică Țociu, iertat de soție după ce a înșelat-o: „Am un loc în inima lui. Noi nu divorţăm, femei au mai fost, asta nu e prima”

Romică Țociu, iertat de soție după ce a înșelat-o: „Am un loc în inima lui. Noi nu divorţăm, femei au mai fost, asta nu e prima”

Romică Ţociu are o nevastă care îl iubeşte aşa de mult, încât nu se supără nici atunci când este înşelată. Deşi a fost surprins  în timpul unor momente intime cu amanta pe o plajă în spatele unei terase de pe Litoral, actorul  a găsait înţelegere la nevasta lui.

Aceasta a declarat pentru Click că nu se pune problema divorţului, mai ales că Romică nu este la prima aventură.

"Nimeni nu-mi poate lua locul în inima lui", a mărturisit doamna Ţociu, mândră că are un bărbat irezistibil chiar şi la cei 50 de ani ai săi.

„Romică a greşit că s-a dus într-un loc public şi, din păcate, are o faţă populară. Noi nu divorţăm, femei au mai fost, asta nu e prima. Ne creştem copiii, ne vedem de familie. Acum ce să fac, să-mi smulg părul din cap? Nu e o soluţie. Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani, dacă doamna nu s-a mai putut abţine până la cameră şi a făcut-o pe plajă. Am un loc în inima lui pe care nu mi-l poate lua nimeni", a declarat Nicoleta.

De cealaltă parte, nici actorul nu se consideră vinovat cu nimic, mai ales că are sprijinul soției sale.

„Nu am făcut nimic rău nimănui. Copiii mi-i cresc, am grijă de ei, îi iubesc. Nu am avut discuţii acasă pentru că am grijă de familie. Nicoleta nu mi-a spus nimic, are probleme mai importante, afaceri. Asta este viaţa mea şi ştiu să o trăiesc! În schimb, Radu Mazăre mi-a dat un sms să mă felicite după ce a văzut pozele", a declarat Romică Țociu.
Citeşte mai multe despre:   soţie,   amanta,   sex,   plaja,   divort,   radu mazare