Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Roxana Iliescu şi alte 25 de fete au pierdut circa 100 kilograme la Cap Aurora, într-o săptămână (FOTO)

Roxana Iliescu şi alte 25 de fete au pierdut circa 100 kilograme la Cap Aurora, într-o săptămână (FOTO)

Roxana Iliescu, realizatoarea emisiunii „Monden B1 de pe B1 TV, s-a întors recent dintr-un cantonament de o săptămână la Cap Aurora, la care a participat alături de 25 de fete din toate zonele ţării. Cea mai mică participantă a fost Teresa, fiica de 8 ani a Roxanei Iliescu, dar care a făcut sport ca un om mare. Fetele şi-au luat inima în dinţi şi au acceptat provocarea antrenoarei de fitness Luminiţa Nicolescu, pentru a scăpa de kilograme în plus, centimetri şi, nu în ultimul rând, de stres.

„A fost al cincilea cantonament al Profei la care particip şi mă simt minunat. Noutatea acestuia a fost că a intrat în rândul găştii şi fetiţa mea cea mare, Teresa. A făcut gimnastică cot la cot cu noi, febra musculară asemenea, dar şi rezultatele au fost motivante, patru centimetri din talia ei ducându-se ca prin minune. Evident, ea a avut un regim alimentar mai relaxat. A fost un început de vară incredibil pentru toate cele 25 de fete, pentru că ne-a intrat în reflex să facem sport zilnic şi să ne hrănim sănătos. Eu am pierdut tot patru centimetri în talie şi trei kilograme, dar cel mai spectaculos e felul în care s-a modificat structura corpului şi în care am reuşit să ne relaxăm toate. A fost o oază de sănătate şi bună dispoziţie extraordinară”, ne-a declarat Roxana.

Au fost trei antrenamente pe zi, cu alergare pe plajă, yoga, Tae Bo, dans, aerobic, stretching, masaj şi hrană sănătoasă.

Rezultatul final a fost de aproximativ 100 de kilograme de grăsime pierdute în total şi circa 300 de centrimetri din talie, coapse şi şolduri. Cele mai slăbuţe, dintre care a făcut parte şi Roxana Iliescu, au pierdut trei kilograme, dar recordul a fost de şase, realizat de o curajoasă tulceancă intrată pentru prima oară într-un astfel de program de detoxifiere.

La sfârşitul cantonamentului, Luminiţa Nicolescu a făcut o mini şedinţă foto cu câteva dintre piesele primei sale colecţii de costume de fitness, mai altfel, mai sexy, mai colorate, special desenate pentru a pune în valoare frumuseţea oricărui trup... de zeiţă!

Citeşte mai multe despre:   B1,   antrenament