Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden RUBY, DE URGENȚĂ LA SPITAL! Show-ul "Survivor România" i-a ruinat sănătatea. Medicii i-au dat cele mai negre vești...

RUBY, DE URGENȚĂ LA SPITAL! Show-ul "Survivor România" i-a ruinat sănătatea. Medicii i-au dat cele mai negre vești...

Un articol de: Beatris Ionita - 21 Feb 2020, 07:40
Sursă foto: Instagram / Ruby Monden

Ruby a luptat din răsputeri la "Survivor România", însă necazurile ei nu s-au sfârșit odată cu reîntoarcerea acasă.

Deși a revenit în România de mai bine de două săptămâni, artista încă se confruntă cu probleme de sănătate pe care le-a căpătat în timpul concursului din Republica Dominicană. 

Artista a ajuns de două ori la spital și s-a speriat destul de rău.

 „Am fost de două ori în spital, am stat trei zile cu perfuzii, mi-am revenit, m-am întors la joc și n-a durat mult, am ajuns într-o noapte din nou la urgență. Sensibilitatea mea cea mai mare și durerea cea mai aprinsă era lipsa hranei, simțeam că mor de foame! Simțeam că am palpitații înainte de fiecare traseu. Hrana era puțină, aproape că nu mâncam, stăteam ore în șir în soare și aveam foarte mari emoții de fiecare dată, orice om normal s-ar simți la fel probabil”, a declarat Ruby pentru VIVA!

În timpul petrecut departe de casă, cântăreața s-a întors cu destul de multe kilograme în minus, însă principala ei grijă e să își recapte sănătatea. 

„Am slăbit cel puțin patru kilograme, m-am cântărit în spital și aveam 44 de kilograme. De alimentație nu vine vorba, putem vorbi însă de lipsa ei. Orezul era un lux pe care ni-l permiteam foarte rar, în cantități foarte mici. Cocosul, în schimb, nu se termina niciodată. Doar că mie mi-a interzis doctorul să-l consum și oricum, nu-mi plăcea, aveam senzația că mestec lemn oricând luam câte o gură”, a mai declarat Ruby.

Citeşte mai multe despre:   Ruby