Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden RUNELE au luat-o RAZNA! MIHAI VOROPCHIEVICI, previziune de COȘMAR: "GATA, a început ERA VĂRSĂTORULUI"

RUNELE au luat-o RAZNA! MIHAI VOROPCHIEVICI, previziune de COȘMAR: "GATA, a început ERA VĂRSĂTORULUI"

Un articol de: B1.ro - 22 Ian 2020, 12:14
Monden

Omenirea intră în Era Vărsătorului, care va aduce numeroase schimbări în viața și conștiința omului modern. Obscuritatea spirituală va dispărea și o nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

ASTA E PREA DE TOT! LOREDANA GROZA, NOI IMAGINI DE INFARCT CU SÂNII LA VEDERE! DOAMNE, CUM A PUTUT SĂ APARĂ ÎN DIRECT (GALERIE FOTO-VIDEO)

Era Vărsătorului aduce tehnologie şi inovaţie. Aduce o luptă mai clară în fata incertitudinilor şi a falselor religii şi teorii. 

REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE ȘI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALĂ PUȘCĂ ÎN CADĂ! (GALERIE FOTO INTERZISĂ MINORILOR)

Ultima dată când am avut Era Vărsătorului pe Pământ, ştim prin intermediul Arheologiei că tocmai murise omul Neanderthal şi se născuse varianta să mai evoluată (Homo sapiens fossilis). Unii presupun că va fi Era controlată de un Guvern Unic de o Putere Absolută şi că ideea tradiţională de familie va fi schimbată radical.

De asemenea, în momentul tranziției, omul se va trezi din somnul profund pe care l-a avut în Era Peștilor. Această trezire este de nivel spiritual, moral dar și social.

DEZMĂȚ TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARIȚIE BOMBĂ FĂRĂ HAINE! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, despre cât de influențate sunt zodiile de Era Vărsătorului.

”Vă întrebați de ce copiii născuți după 2000 sunt diferiți. Ei au venit cu un scop. Să ne mobilizeze pe noi, aștia mai bătrâni. (..) Informația este la maximum. Nu mai trăim din auzite. Acum vrem să o verificăm. Nu mai ține teorema crede și cerceta. Dă-mi voie să cercetez și mai vedem!”, a spus Mihai Voropchievici.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. BERBEC -  este iute, agil, doritor de a începe ceva. El trebuie să fie răspândacul acestor informații. Ei dau tonul.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. TAUR -  el pune în aplicare. El face ca pământul să dea roade. Are forță, putere de muncă și încăpățânarea de a duce lucrul la bun sfârșit.

BOMBĂ! OANA ROMAN A RUPT TĂCEREA DESPRE TOT CE A ÎNDURAT! A FOST, PUR ȘI SIMPLU, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE, DAR NU A SPUS NICIODATĂ NIMIC (GALERIE FOTO)

 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. GEMENI - au energie nemăsurată. Gemenii sunt conducători, transmit informații. Acum se mobilizează pentru un scop comun. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. RAC -  e sprijinul familiei. E sufletist și vine în ajutorul celor aflați în dificultate.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. LEU - leul primește feedback-ul. El trebuie să acționeze și să își pună în valoare calitățile, dar nu pentru el. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. FECIOARA - are atâta forță și putere de a analiza încât ea face lucrurile să se miște, din spate, fără să iasă în evidență.

CUTREMUR LA CASA REGALĂ! MEGHAN MARKLE ȘI-A LUAT ADIO! S-A AFLAT TOTUL DESPRE FUGA ÎN AMERICA

 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. BALANȚĂ - este negociatorul, aducătorul de pace, de armonie. Nu face altceva decât să echilibreze. Nu îi lasă pe ceilalți să se piardă.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. SCORPION - ei sunt în postura în care vin și cer ajutorul. Sunt capabili să revoluționeze, însă au trebuie să capete încredere în propriile forțe.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. SĂGETĂTOR - este vizionar, dar trebuie să se detașeze de conceptele vechi. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. CAPRICORN - să își folosească talentele la capacități maxime. Ei sunt protectorii zodiacului.

NU MAI ARE NICIO RUȘINE! ALEXANDRA STAN, GOALĂ PUȘCĂ, PE INTERNET. VEZI REPEDE IMAGINI CU DANSUL PERVERS

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. VARSĂTOR - vor fi lumina care îi înspiră pe ceilalți. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. PEȘTI - sunt sensibili, în perioada aceasta nu își găsesc liniștea și energia. Sunt la o intersecție crucială a vieții lor.