Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Rupert Everett: Beyonce e plictisitoare, Sharon Stone e ţeapănă, iar Madonna miroase a transpiraţie!

Rupert Everett: Beyonce e plictisitoare, Sharon Stone e ţeapănă, iar Madonna miroase a transpiraţie!

Excentricul actor britanic Rupert Everet, cunoscut pentru declaraţiile sale şocante, dar şi pentru farmecul său cuceritor, şi-a publicate recent autobiografia, numită Red Carpets and Other Banana Skins (Covoare roşii şi alte coji de banană), anunţă Daily Mail.

În această carte, actorul face o serie de dezvăluiri despre lumea showbizz-ului şi despre vedete de talie internaţională.

Carismaticul actor a avut însă de multe ori de suferit de pe urma comentariilor sale maliţioase sau pur şi simplu neconvenţionale, care i-au adus o numeroase reacţii negative din partea unor celebrități precum Madonna, despre care Everett a declarat că „miroase uşor a transpiraţie” şi pe care a caracterizat-o drept „o chelneriţă bătrână şi plângăcioasă”.

Se pare ca aceasta nu a apreciat umorul englezesc al actorului, pentru că a decis să păstreze distanţa faţă de Everett, deşi pe cei doi îi lega o prietenie de mulţi ani.

Nici Sharon Stone nu a scăpat de comentariile înțepătoare ale lui Everett. În cartea sa, acesta a caracterizat-o pe actriţa americană drept „ţeapănă”, spunând însă că aceasta nu este o insultă.

„Iubesc oamenii ţepeni, iar Sharon este cu siguranţă o astfel de persoană – serios, nu este o insultă. Şi eu sunt ţeapăn într-un fel. Cei mai mari actori au această caracteristică de obicei”, a declarat Everett.

Actorul nu are cuvinte de laudă pentru starurile de la Hollywood, pe care le consideră extrem de plictisitoare.

„Multe din aceste vedete sunt plictisitoare, plictisitoare de tot. Să o asculţi pe Beyonce Knowles vorbind despre viaţa ei, despre carieră, este ca şi când un general din armată ţi-ar vorbi despre o operaţiune militară”, spune actorul.

Actorul a fost nominalizat la Globurile de aur pentru rolurile din Soțul perfect și Iubitul meu se însoară, unde interpretează rolul unui homosexual. De altfel, orientările sale sexuale nu sunt un secret, Everett făcând public faptul că preferă bărbații.

Citeşte mai multe despre:   Madonna,   beyonce,   actor ,   Hollywood