Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare

Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare

Un articol de: - 21 Noi 2014, 18:38
Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare Monden
Actorul Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare care îl hărţuieşte de trei luni şi care consideră că starul canadian este "sufletul ei pereche", informează TMZ.com.

Potrivit documentelor depuse în justiţie, Ryan Gosling spune că Grace Marie Del Villar l-a hărţuit în ultimele trei luni, expediindu-i diverse e-mail-uri şi pachete. Unul dintre acele pachete conţinea o pagină ruptă dintr-o revistă pe care se afla o fotografie cu Eva Mendes - partenera de viaţă a actorului -, iar pe acea pagină, Grace Marie ataşase un bilet cu adresa şi datele ei personale.

De asemenea, ea a expediat un număr uriaş de mesaje în e-mail-ul surorii actorului. Într-unul dintre acele mesaje ea a scris: "Îi voi sparge capul fratelui tău".

Totul a culminat pe 28 octombrie, când Grace Marie Del Villar a călătorit de la New York la Los Angeles şi s-a prezentat în faţa vilei lui Ryan Gosling, a sunat la interfon şi a spus că este "sora geamănă" a actorului. Aceasta a lăsat în faţa porţii un catalog cu păpuşi.

Justiţia americană a emis un ordin de interdicţie pe numele ei. Grace Marie Del Villar nu are voie să se apropie la o distanţă mai mică de 90 de metri de Ryan Gosling, Eva Mendes şi fiica lor, Esmeralda.

Sora actorului, Mandi, a obţinut la rândul ei un ordin de restricţie împotriva ei.