Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-a aflat cine a fost amanta lui Nicolae Ceaușescu. Dezvăluiri despre femeia pe care o considera cea mai frumoasă din România

S-a aflat cine a fost amanta lui Nicolae Ceaușescu. Dezvăluiri despre femeia pe care o considera cea mai frumoasă din România

Un articol de: Catinca Giosanu - 17 Dec 2020, 15:47
S-a aflat cine a fost amanta lui Nicolae Ceaușescu. Dezvăluiri despre femeia pe care o considera cea mai frumoasă din România Monden

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost un cuplu solid. Cu toate acestea, există o celebră cântăreață care era văzută de Elena Ceaușescu drept potențiala amantă a lui Nicolae Ceaușescu. Se spunea că acesta s-ar iubi cu „cea mai frumoasă femeie din România”. 

 

Desfrâurile Elenei Ceaușescu

 

De-a lungul timpului s-a zvonit că Elena Ceaușescu l-a înșelat pe soțul ei cu mai mulți bărbați care ocupau funcții importante în stat. 

Amantul Elenei Ceauşescu era spion american. Asta susţine un fost general de securitate, Nicolae Stan, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei.

Acesta afirmă că fosta dictatoare trăia pentru a face rău, nu se pricepea la nimic în afară de bârfă şi se băga în toate.

”Îi făcea toate lucrările, ea nu a fost chimistă niciodată. El şi colective de cercetători îi scriau toate cărţile. Şi cu ajutorul lui, în cadrul vizitelor de lucru externe, se organizau întâlniri separate, special pentru ea, în care vizita universităţi şi primea titluri ştiinţifice nemeritate. În afară de certitudinea că el a fost omul americanilor, mai departe nu ştiu nimic nici despre moartea lui”, a declarat Nicolae Stan.

 

Cine este femeia care l-a fascinat pe Nicolae Ceaușescu?

 

Elena Petrescu a fost soţia lui Nicolae Ceauşescu, dar şi marea iubire a liderului comunist. Cei doi au fost, mai tot timpul, de nedespărțit. Cu toate acestea, în „Epoca de aur” circulau numeroase zvonuri conform cărora dictatorul ar fi avut o amantă, nimeni alta decât o artistă celebră. Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Femeia care i-ar fi căzut cu tronc lui Ceaușescu ar fi fost Matilda Pascal Cojocărița, o artistă de folclor de renume chiar și astăzi. 

Mai mult decât atât, Elena Ceaușescu aflase că soțul ei o simpatizează foarte tare pe solistă și nu a fost niciodată de acord ca Matilda să fie invitată la petrecerile lor. Chiar și așa, la un moment cei trei au fost prezenți în același loc, iar liderul comunist i-a sărutat mâna artistei, ceea ce a făcut-o pe Elena să aibă o criză de gelozie. 

„Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară națională cu voce de privighetoare” și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatiza pe artista. De aceea nu a fost de acord că Matilda să fie prezența la vreo petrecere de-a lor. Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a dezvăluit un apropiat al solistei, în urmă cu mai mulți ani.

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Ceaușescu,   amanta,   Elena Ceausescu