Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-a găsit vinovatul pentru gafa uriașă de la Oscaruri: Compania Pricewaterhouse Coopers, care s-a ocupat de procesul de votare, a înmânat greșit plicul prezentatorilor (VIDEO)

S-a găsit vinovatul pentru gafa uriașă de la Oscaruri: Compania Pricewaterhouse Coopers, care s-a ocupat de procesul de votare, a înmânat greșit plicul prezentatorilor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Feb 2017, 13:54
S-a găsit vinovatul pentru gafa uriașă de la Oscaruri: Compania Pricewaterhouse Coopers, care s-a ocupat de procesul de votare, a înmânat greșit plicul prezentatorilor (VIDEO) Monden

Gafă de proporţii la ediţia a 89-a a premiilor Oscar. Câştigătorul premiului pentru "cel mai bun film" a fost anunţat greşit. Prezentatorul a citit de pe un carton greşit câştigătorul Marelui Premiu, iar întreaga sala era pregătită să sărbătorească o seară magică pentru "La La Land." Premiul a revenit in final câştigătorului de drept: "Moonlight". 

Cea mai mare gafă din istoria premiilor Oscar va fi o pată şi pentru firma de contabilitate ce s-a ocupat de procesul de votare. Reprezentanţii companiei americane au transmis deja scuze oficiale pentru greşeală şi au anunţat deschiderea unei investigaţii în acest caz.

Firma de contabilitate PricewaterhouseCoopers și-a asumat vina pentru gafa istorică de la gala Oscar și a cerut scuze atât spectatorilor, cât și părților afectate în mod direct de această eroare.

S-a găsit vinovatul pentru gafa uriașă de la Oscaruri: Compania Pricewaterhouse Coopers, care s-a ocupat de procesul de votare, a înmânat greșit plicul prezentatorilor

"Ne cerem sincere scuze echipelor Moonlight, La La Land, lui Warren Beatty, Faye Dunaway şi telespectatorilor premiilor Oscar pentru greşeală făcută în timpul decernării premiului pentru cel mai bun film. Prezentatorii au primit din greşeală plicul pentru o categorie diferită şi când s-a descoperit această eroare s-a încercat imediat corectarea acesteia. În prezent am deschis o investigaţie pentru a vedea cum s-a putut  ajunge la această situaţie pe care o regretăm deplin.", au transmis reprezentanţii companiei.

Firma de contabilitate a ţinut să mulţumească Academiei, postului de televiziune care a difuzat ceremonia şi prezentatorului Jimmy Kimmel pentru modul în care au reacţionat după această gafă. Compania Pricewaterhouse Coopers se ocupă de procesul de votare al premiilor Oscar de 83 de ani.
 

Citeşte mai multe despre:   gafa,   Oscar,   filme porno