Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-a SINUCIS! LACRIMI AMARE în MUZICA POPULARĂ! "Şi-a pregătit SFÂRȘITUL"

S-a SINUCIS! LACRIMI AMARE în MUZICA POPULARĂ! "Şi-a pregătit SFÂRȘITUL"

Un articol de: B1.ro - 05 Iun 2019, 14:21
S-a SINUCIS! LACRIMI AMARE în MUZICA POPULARĂ! "Şi-a pregătit SFÂRȘITUL" Foto: pixabay.com Monden

Mariana Ionescu Căpitănescu nu a avut mereu o viață ușoară. Din contră, îndrăgita interpretă de muzică populară a avut o copilărie extrem de grea, marcată de lipsuri, dar și de evenimente mai puțin plăcute. 

REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT CU ZILE! BAHMUȚEANCA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI

 Mariana Ionescu Căpitănescu a povestit totul despre drama care i-a marcat copilăria. Cântăreaţa de muzică populară are cinci fraţi şi cea mai mare dramă provine din familie. A trăit clipe groaznice atunci când în urmă cu 13 ani, unul dintre fraţii ei a murit. "Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei. Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână. Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă, scrie spynews.ro. 

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE...

Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă. Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani. A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul. A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii. În 2005 s-a întâmplat, iar mama e foarte afectată şi acum. Este o poveste foarte tristă", a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu în cadrul unei emisiuni tv. 

FANII LUI MICHAEL SCHUMACHER SUNT ÎN DOLIU! L-AU ÎNGROPAT DEJA! DIN PĂCATE NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC