Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-au inventat ochelarii care îți îndeplinesc toate fanteziile în pat: Device-ul face MINUNI acolo unde „nici punga de hârtie nu mai dă rezultate” (FOTO)

S-au inventat ochelarii care îți îndeplinesc toate fanteziile în pat: Device-ul face MINUNI acolo unde „nici punga de hârtie nu mai dă rezultate” (FOTO)

Un articol de: - 16 Mai 2017, 12:11
S-au inventat ochelarii care îți îndeplinesc toate fanteziile în pat: Device-ul face MINUNI acolo unde „nici punga de hârtie nu mai dă rezultate” (FOTO) Foto: Click Monden

Cum tehnologia a avansat în toate domeniile de activitate, inclusiv în viața personală și intimă, o companie producătoare de filme pentru adulți din Statele Unite a lansat VR Bangers, un set de ochelari care transformă realitatea în momentul actului sexual.

Ochelarii se conectează prin Bluetooth la computer, televizor smart sau DVD player și transmit în variantă tridimensională cele mai bizare fantezii sexuale. Specialiștii de la „VR Bangers” vor ca ochelarii să devină o parte importantă a vieții de cuplu, informează Click!

„S-a urâţit nevasta? S-a îngrăşat şi nu vă mai atrage? Puneţi-vă ochelarii şi într-o clipă realitatea conjugală se transformă în realitate virtuală. Soţia devine star porno într-o clipită şi senzaţiile sunt de inegalat” scrie în comunicatul emis de către companie. Statistic, în SUA, peste 48% din populație recunoștea că tehnologia modernă a avut un impact negativ major asupra vieții sexuale în cuplu. VR Bangers vrea să aducă un plus de pasiune „acolo unde nici perna de pe față, nici punga de hârtie nu mai dau rezultate”. Mesajul cinic și misogin se pare că nu a deranjat clienții, fiindcă ochelarii s-au bucurat de un adevărat succes în rândul bărbaților.

 

Citeşte mai multe despre:   Fantezii sexuale,   imagine