?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Sanda Nicola şi Roxana Iliescu, premiate de revista VIP

Sanda Nicola şi Roxana Iliescu, premiate de revista VIP

B1 TV a primit două distincţii în cadrul Premiilor VIP de luna aceasta, care au avut loc luni, 26 septembrie, la Aristocrat Events Hall.

Sandei Nicola
i-a fost decernat Premiul Special pentru calităţile sale umane, pentru modelul de etică profesională şi, nu în ultimul rând, pentru că luptă împotriva lipsei de informare corectă a publicului. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este cel care i-a acordat Sandei premiul.

Luminiţa Nicolescu, antrenoarea preferată a vedetelor din România, a dorit să înmâneze premiul la categoria Mass Media pentru “Săptămâna mondenă”. În luna septembrie, cei de la VIP au apreciat munca unei echipe care urmăreşte prin fiecare ediţie a emisiunii să aducă în atenţie personalităţi care, prin povestea vieţii lor, pot influenţa publicul.

Pentru că, prin intermediul acestei producţii, încearcă să redea termenului “monden” semnificaţia reală, Roxana Iliescu a urcat pe scenă pentru a lua premiul pentru Mass Media, ea fiind cea care ne aduce, în fiecare sâmbătă, cele mai interesante ştiri din “Săptămâna mondenă”, alături de Cătălin Oprişan.

 

 
 
 
Loading...