Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Celebra prezentatoare TV spune, în premiera, adevărul: Da, am iubit de mai multe ori, de fiecare dată sperând că va fi pentru totdeauna

Celebra prezentatoare TV spune, în premiera, adevărul: Da, am iubit de mai multe ori, de fiecare dată sperând că va fi pentru totdeauna

Un articol de: - 07 Mai 2018, 14:52
Celebra prezentatoare TV spune, în premiera, adevărul: Da, am iubit de mai multe ori, de fiecare dată sperând că va fi pentru totdeauna Monden

Sanda Nicola, una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, își spune povestea de viață în “Carte de identitate”.

Cartea autobiografică este o colecție de relatări „ sincere despre fricile și complexele unei tinere femei care își depășește condiția, dar nu e pregătită emoțional să facă față succesului.”.

Sanda vorbește despre relația dificilă dintre părinți,  despre cum a aflat că cel căruia îi spunea tată nu era tatăl biologic și despre episoadele violente dintre ea și mama sa.

Într-un interviu pentru alistmagazine.ro, jurnalista mărturisește că a lupsa sa pentru descoperirea sinelui este neîncetată. La 27 de ani a descoperit că are cancer, iar frica de moarte a îndreptat-o spre Dumnezeu.

“El a fost acolo mereu, cu siguranță, eu însă l-am accesat doar când nu mai știam încotro să apuc. Au fost două evenimente pe care le-am acoperit în 2005 în calitate de trimis special: atentatul cu mașină-capcană de la Beirut în care a fost asasinat fostul premier libanez Rafic Hariri și moartea Papei Ioan Paul al II-lea. Au fost două situații în care m-am conectat la vibrația unor mase mari de oameni care se roagă împreună. Credința lor m-a determinat să caut, să întreb, să aflu mai mult. Așa am ajuns la lecturi care m-au surprins, la un duhovnic care a știut să-mi răspundă la întrebările care mă frământau și cu care fac echipă în efortul meu de a fi un om mai echilibrat, mai onest și pe care ceilalți se pot bizui”, a declarat Sanda Nicola.

Ea a vorbit și despre iubirile din viața sa.

“Eu am iubit de mai multe ori, de fiecare dată sperând că va fi pentru totdeauna. De data asta s-ar putea să-mi și iasă. Căsnicia este un șantier și e de dorit ca șantierul ăsta să fie veșnic neterminat, mereu “under construction”. Atâta timp cât mai sunt lucruri de construit împreună, înseamnă că există viitor”, spune Sanda.

Acum este bine, împăcată cu ea, mama, soție și un jurnalist profesionist. Prezentatoarea TV a devenit mămică în luna februarie a anului trecut. Fiica ei cu Liviu Iolu, jurnalist de presă scrisă se numește Agnes.

 Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Sanda Nicola