Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Saveta Bodgan suferă din cauza frigului din apartament. Artista recurge la soluții de pe vremuri

Saveta Bodgan suferă din cauza frigului din apartament. Artista recurge la soluții de pe vremuri

Un articol de: Beatris Ionita - 20 Ian 2021, 17:07
Saveta Bodgan suferă din cauza frigului din apartament. Artista recurge la soluții de pe vremuri Monden

Frigul din apartamentele bucureștene a afectat-o și pe celebra cântăreață Saveta Bogdan. Din cauza problemelor rețelei de termoficare a orașului, artista în vârstă de 75 de ani este nevoită să caute soluții de compromis, așa cum făcea și în tinerețe. 

 Saveta Bogdan a mărturisit, pentru click.ro, că îngheață în apartamentul în care locuiește în Calea Moșilor și că a fost nevoită să încălzească apă și să se spele la lighean. Noaptea, cântăreața doarme înfofolită, chiar dacă are și un calorifer electric. 

”Caloriferele din casă sunt călâi. Ca să-mi fie cât de cât bine, mi-am pus două plapume noaptea, dar pe cap am avut doar un batic şi nu mi-a fost bine. Sigur că am pus în priză un calorifer, aşa se mai încălzeşte puţin, pentru că este tare frig. Dar acum să văd cât o să-mi vină factura la curent, că a stat non-stop în priză. Eu stau pe Moşilor şi aici aşa este de frig încât m-am spălat la cap la lighean, în bucătărie, ca pe vremuri, ca să nu răcesc. Am considerat că e mai bine să fac cald în bucătărie decât la baie”, a declarat artista în vârstă de 75 de ani. 

 

Cine este Saveta Bogdan 

 

Saveta Bogdan este o interpreta emblematică a muzicii populare românești, cu o carieră bogată în spate, în care a înregistrat 12 discuri, 8 CD-uri și 6 casete, cu sute de apariții TV și interviuri în reviste. Ceea ce o definește însă pe marea cântăreața este dăruirea, dragostea și respectul pentru cântecul popular care a consacrat-o, prin care reușește să transforme orice petrecere de nuntă într-o adevărată sărbătoare.

Citeşte mai multe despre:   Saveta Bogdan,   retea termoficare Bucuresti