Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden SCANDAL monstru între GIANI KIRIȚĂ și VLADIMIR DRĂGHIA: Dramă totală după ELIMINAREA de la EXATLON

SCANDAL monstru între GIANI KIRIȚĂ și VLADIMIR DRĂGHIA: Dramă totală după ELIMINAREA de la EXATLON

Un articol de: - 03 Mai 2018, 08:51
SCANDAL monstru între GIANI KIRIȚĂ și VLADIMIR DRĂGHIA: Dramă totală după ELIMINAREA de la EXATLON Monden

În ediția de miercuri, 2 mai 2018, la Exatlon s-a lăsat din nou cu eliminări. Cei propuși pentru a pleca acasă, încă din cadrul ediției trecute, au fost concurenții Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș.

În urma voturilor celor de acasă, cel care a părăsit competiția și Republica Dominicană a fost Giani Kiriță. După ce acesta a aflat vestea, a avut câteva momente de tăcere, în care era vizibil zdruncinat din punct de vedere emoțional, și a susținut că nu a mai trecut recent prin astfel de momente tensionate.

Faimoșii au vorbit despre experiență Exatlon, despre cum au legat prietenii după certuri interminabile. Este și cazul lui Vladimir Drăghia și a lui Giani Kiriță, cei doi recunoscând, prin vocea primului, că au avut conflicte dure și că nu s-ar fi așteptat vreodată să se poată considera prieteni, scrie stirilekanald.ro.

Vladimir a mărturisit că Giani Kiriță  a încercat timp de câțiva ani să îl prindă prin București, pentru a-i cere explicații, după un incident care a avut loc într-o altă emisiune, în urmă cu câțiva ani.

Atunci, Vlad și Giani s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele unul altuia. Mai precis, totul a avut loc în 2015 atunci când ei au fost la un pas de bătaie. "Acum patru zile, Vlad și Giani s-au certat rău de tot, ne-am speriat cu toții. Erau amândoi foarte nevosi, așa că și-au aruncat vorbe grele. Drăghia l-a făcut 'țigan' pe Giani, probabil pentru că e mai brunetel, iar acesta a luat foc. L-a făcut mitocan și încrezut și au sărit la bătaie. Au intervenit bodyguarzii pentru că amândoi făceau pe cocoșii și voiau să se lovească. Nu s-a filmat nimic atunci preț de câteva zile. Vlad și Giani se certau și se amenințau non stop. Sunt orogoliosi, nu și-au cerut scuze unul altuia, n-au dat mâna, bărbătește. A fost tărăboi că amândoi sunt nebuni", au povestit, la vremea respectivă, surse din cadrul emisiunii respective.

După aproape patru luni petrecute la Exatlon, Giani și Vlad par că au îngropat securea războiului și arată că pot formă o echipa frumoasă împreună.

Citeşte mai multe despre:   Exatlon ,   Giani Kirita_1,   Vladimir Draghia