Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Scandal în Marea Britanie: Fotografii cu şase învăţătoare dansând la bară, postate pe Facebook (FOTO)

Scandal în Marea Britanie: Fotografii cu şase învăţătoare dansând la bară, postate pe Facebook (FOTO)

Un grup de învăţătoare de la o şcoală primară din oraşul britanic Milton Keynes, printre care se afla şi directorul adjunct al instituţiei, a postat pe Facebook o serie de fotografii în care apăreau dansând la bară şi consumând băuturi alcoolice, informează Daily Mail.

Imaginile nu au trecut însă neobservate, fiind descoperite de un părinte, care, îngrozit de comportamentul personalului didactic, a distribuit prin cartier afişe pentru a-i înștiința și pe ceilalți părinți de riscul la care își supun copiii.

Într-una din imagini, una dintre învăţătoare apare într-o ţinută stil Army extrem de scurtă, în timp ce îşi ridică cu nonşalanţă piciorul pe bara de dans dintr-un club. Alte fotografii le surprind pe femei etalându-și lenjeria intimă, consumând cocktail-uri și fumând.

„Copii ar putea vedea aceste imagini. Ce spune acest lucru despre această şcoală şi despre modul în care este condusă?”, a spus părintele furios.

După incident, mulţi dintre părinţi şi-au retras copiii de la unitatea de învăţământ cu pricina, în timp ce alţii au decis să facă o petiţie pentru a le schimba din funcţie pe cele şase învăţătoare.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   scandal,   Marea Britanie