Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden SCANDAL MONSTRU ÎN SHOWBIZ! Nicoleta Voica, UMILITĂ de soțul ei! A ÎNȘELAT-o la o lună de la nuntă. Surpriza este... CU CINE

SCANDAL MONSTRU ÎN SHOWBIZ! Nicoleta Voica, UMILITĂ de soțul ei! A ÎNȘELAT-o la o lună de la nuntă. Surpriza este... CU CINE

Un articol de: B1.ro - 17 Iul 2018, 12:09
Monden

La nici o lună după nuntă, soțul Nicoletei Voica, în vârstă de 62 de ani, este acuzat că are o slăbiciune pentru altă interpretă, Alina Stancu. Mai mult, aceste îi trimite Alinei mesaje din anul 2015.

Alina Stancu susţine că este hărţuită de Alin Bagiu, pe reţelele de socializare, ba chiar a  făcut publice şi mesajele pe care acesta i le-a trimis, şi în care el îi spune, noaptea, când Nicoleta Voica doarme, cât îi este de dragă, că e o scumpă şi că are o slăbiciune pentru ea.

”Dragi colegi de cântec şi prieteni, vă aduc din nou în faţa acest personaj care se pare că mi-a subestimat inteligenţa în dimineaţa acestei zile! Acest obsedat pe nume Alin Cristian (Nucu )Bagiu mă agasează cu fel de fel de mesaje, făcându-mi avansuri încă din perioada când era cu fosta lui soţie! Bunul nostru simţ are o limită, împreună cu soţul meu Dani am decis să nu dăm curs discuţiilor, însă, se pare că răbdarea noastră a atins apogeul! Acest bărbat proaspăt însurat, care pozează în bărbatul fericit şi împlinit se pare că are slăbiciuni pentru alte femei, altele decât femeia lui, lucru dezonorant şi ruşinos pentru cea care îi stă alături! Din păcate ţi-ai greşit omul cu care să faci astfel de lucruri, căsnicia mea se bazează pe încredere şi din păcate pentru tine, noi suntem un cuplu solid, care nu are verigi slabe şi nu lasă loc de interpretări de nici un fel! Să îţi fie ruşine! Eşti un om bolnav, sper ca măcar faptul că postez aceste mesaje să te ruşineze, pentru că nouă ne este ruşine de ruşinea ta! Menţionez faptul că discuţia pe care o vedeţi a avut loc între soţul meu şi acest individ, el crezând de fapt că sunt eu! M-ai subestimat, neruşinatule! Bolnavule!”, a scris interpreta de muzică populară.

Câteva ore mai târziu, Alina a mai publicat un mesaj.

”În dimineaţa acestei zile am postat pentru prima dată discuţia dintre soţul meu Dani şi individul acesta Alin Cristian (Nucu) Bagiu, după, am fost contactă de «Nicoleta Voica» sub identitatea căreia se ascundea acest individ, rugându-mă să şterg postarea şi vorbind cu mine în numele ei! După discuţiile avute am hotărât să şterg postarea, însă se pare că doamna Nicoleta nici măcar nu ştie ce se întâmplă, mă gândesc că Facebook-ul nu îi este chiar aşa la îndemână cum a lăsat să pară! Este strigător la cer, ce minte diabolică şi bolnavă se ascunde în acest om!”, a adăugat ea, conform Click.ro.

Vă reamintim că, Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit pe 22 iunie 2018, cântăreața fiind la a patra căsnicie.

Nicoleta Voica și Alin Bagiu

Alina și Dani Stancu

 

Citeşte mai multe despre:   Nicoleta Voica,   Alina Stancu
 
 
 
Loading...