Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden SCANDAL în trupa IRIS: Minculescu pierde dreptul de a folosi această marcă

SCANDAL în trupa IRIS: Minculescu pierde dreptul de a folosi această marcă

Un articol de: - 29 Mai 2018, 22:27
SCANDAL în trupa IRIS: Minculescu pierde dreptul de a folosi această marcă Monden

Numele Iris se află acum în centrul unei dispute legale dintre toboşarul Nelu Dumitrescu şi trei foşti membri ai grupului, Cristi Minculescu, Doru Borobeică şi Valter Popa, care activau sub aceeaşi titulatură.

Procesul abia a început, iar un verdict ar putea fi dat în doi ani.

Astfel, Cristi Minculescu, Doru Borobeică şi Valter Popa au transmis, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook intitulată „Iris Oficial”, în care folosesc un limbaj calomnios la adresa lui Nelu Dumitrescu, că rămân „Naţionala de Rock a României” până ce un verdict în cazul dreptului de folosire a titulaturii Iris va fi dat.

„Întrebaţi-ne «Cine suntem» şi vă vor răspunde cei 120.000 de oameni prezenţi sâmbătă în Piaţa Palatului din Iaşi care au strigat ''Iris'' şi care nu pot fi împiedicaţi să o facă doar pentru că un individ a înhăţat, mişeleşte, o marcă ce este, deloc întâmplător, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generaţii. Nu putem să le spunem prietenilor să nu ne strige pe nume, Iris, doar pentru că un decrepit se crede curatorul mărcii ce ne-a fost atât de mult timp ''familie'', nouă, tuturor”, este începutul mesajului publicat marţi pe Facebook, scrie Digi24.ro.

 

Citeşte mai multe despre:   Iris,   Cristi Minculescu