Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Scandal la "Razii de noapte": Florin Piersic Jr. a plecat din emisiune. Lorette a rămas

Scandal la "Razii de noapte": Florin Piersic Jr. a plecat din emisiune. Lorette a rămas

Atmosferă tensionată, marți seară, la emisiunea „Razii de noapte”, de pe B1 TV. Invitat în platoul emisiunii, actorul Florin Piersic Jr. nu a gustat deloc glumele făcute de Radu Banciu în stilul său caracteristic. Astfel, în a doua parte  a emisiunii, „Florinel” a părăsit studioul, lăsând-o în urmă pe Lorette, de asemenea iritată de Radul „cel rău”.

Tensiunea a început să crească după ce actorul a fost invitat să vorbească despre romanul său, intitulat „Romantic porno”. Uşor, uşor, glumele lui Radu Banciu au început să-l calce pe nervi pe fiul lui Florin Piersic, spunându-i la un moment dat moderatorului că este „de rahat”.

Scandal la Razii de noapte, cu Lorette, Florin Piersic Jr. şi Radu Banciu


După alte câteva schimburi dure de replici, Florin Piersic Jr. a mărturisit că se gândeşte serios să părăsească platoul emisiunii. Zis şi făcut. Câteva minute mai târziu, chiar înainte de o pauză publicitară, actorul şi-a dat jos lavaliera şi s-a retras dintre cei doi Razi.
 
Florin Piersic Jr. a plecat din emisiunea Razii de noapte


Nu acelaşi lucru a ales să-l facă şi Lorette. Aflată pe canapea între Banciu şi Piersic Jr., fotomodelul a ţinut piept replicilor acide venite disnspre moderator, care a insistat să afle, printre altele, pentru cine şi-a ajustat Laurrete sânii.

Ironii între Radu Banciu şi Florin Piersic Jr.


Lorette a rămas până la finalul emisiunii, vorbind, printre altele, despre scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului.

Banciu şi Naum au rămas doar cu Lorette, după plecarea lui Piersic Jr.


Vezi AICI mai multe momente din emisiunile B1 TV


Vezi AICI înregistrarea emisiunii "Razii de noapte"Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   glume,   ironii,   emisiune