Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Scandal monstru între membrii trupei Phoenix, pe o terasă din Capitală (VIDEO)

Scandal monstru între membrii trupei Phoenix, pe o terasă din Capitală (VIDEO)

Membrii trupei Phoenix s-au dat în spectacol la o terasă din Bucureşti. Artiştii n-au cântat, dar aproape că au organizat un concert de pumni.

Conflictul a fost aplanat în ultima secundă de liderul trupei, Nicu Covaci care a şi hotărât ulterior să plece mai devreme acasă pentru a scăpa de situaţia penibilă în care se afla, potrivit jurnaliştilor de la Cancan.

„Handicapatule! Panarama dracu! Marș de aici! Ia pleacă acasă!”, aşa au sunat cuvintele de afecţiune dintre Bogdan Munteniţa şi Mohi.

Scandalul a început la puţin timp după ce s-au aşezat la masă într-un restaurant din Capitală. Cearta a izbucnit după ce Munteniţa şi-a adus aminte de nişte conflicte mai vechi cu impresarul.

După un schimb de reproşuri, situaţia ameninţa să ia o întorsură violentă.

Când a văzut că oamenii din local au început să se uite la ei, Nicu Covaci a decis să intervină. S-a aşezat lângă cei doi, a luat o pernă şi a încercat să-l liniştească pe Munteniţa cu ea, dar insultele au continuat.

La negocierile de pace a luat parte şi artistul Dzidek Marcinkiewicz. Însă, pentru că nu reuşeau să ajung la un consens, liderul trupei a decis să ceară nota de plată mai devreme şi să plece înainte ca seara în oraş să se transforme într-o gală K1.

"Și-au adus aminte de anumite neînțelegeri pe care le-au avut și au început scandalul. Le-am zis să se potolească că se uită lumea la noi, iar când am văzut că nu o fac, am hotărât să plecăm din restaurant. Până la urmă s-au calmat", a declarat Nicu Covaci.

Ajunşi la hotel, cei doi au început să se certe din nou. De data asta, Bogdan şi Mohi s-ar fi luat la bătaie fără intervenţia salvatoare a lui Nicu Covaci care i-a liniştit cu câteva păhărele.

Concert cu „pumni” între membrii trupei Phoenix, pe o terasă din București
Embed:


 

Citeşte mai multe despre:   bataie,   scandal