Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Scandal pe MOŞTENIREA lui Johnny Hallyday! Fostele neveste se CEARTĂ ca la uşa cortului

Scandal pe MOŞTENIREA lui Johnny Hallyday! Fostele neveste se CEARTĂ ca la uşa cortului

Un articol de: - 02 Mar 2018, 11:54
Monden

O lume întreagă a dansat pe piesele lui, o lume întreagă a plâns când s-a stins, pe 5 decembrie anul trecut. După o fastuoasa înmormântare care a scos sute de mii de oameni pe străzi, a început circul. Fostele soţii ale lui Johnny Hallyday, şi copiii lor, se luptă pentru avere fără nicio jenă, în văzul întregii prese internaţionale.

Patrimoniul lui Johnny Hallyday ar fi de câteva zeci de milioane de euro, constând în proprietăţi, maşini de lux şi drepturi pentru cel puţin o mie de cântece.

După ce cântăreaţa Sylvie Vartan, prima soţie a lui Johnny Halliday şi mama fiului său David, a declarat că, este imposibil ca starul "să-şi renege sângele şi istoria" şi să-i dezmoştenească "de bună voie" pe primii săi doi copii, Laeticia Hallyday, ultima soţie a starului, a ripostat vehement, transmite AFP, citată de Agerpres.

Într-un comunicat transmis joi, prin avocatul său, ea respinge insinuările că l-ar fi manipulat pe Johnny Halliday să-i lase prin testament toate drepturile de patrimoniu, şi ameninţă cu judecata pentru defăimare.

Este pentru a doua oară când văduva sa care locuieşte în SUA se exprimă, prin intermediul avocatului său, de la declanşarea conflictului provocat de deschiderea testamentului cântăreţului.

La aproape trei luni de la moartea lui Johnny Hallyday, care a murit la
5 decembrie de cancer, primii săi copii, Laura Smet şi David Hallyday, în vârstă de 34 şi respectiv 51 de ani, au declanşat proceduri pentru anularea testamentului tatălui lor, întocmit în SUA şi al cărui singur beneficiar este văduva sa, Laeticia.

David şi Laura au mai intentat o acţiune în instanţă pentru a obţine dreptul de a examina albumul postum al lui Johnny, precum şi îngheţarea patrimoniului său în aşteptarea reglementării litigiului asupra moştenirii sale. 
O primă audiere a fost fixată pentru 15 martie în faţa tribunalului din Nanterre.

Trebuie spus că disputa între fostele femei din viaţa lui Johnny Hallyday îi divizează şi pe fanii şi apropiaţii cântăreţului, care s-au poziţionat de o parte sau de alta.


 

Citeşte mai multe despre:   Sylvie Vartan,   scandal