Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden E NEBUNIE TOTALĂ! Mihai Bendeac ȘTERGE PE JOS cu credincioșii! Ce spune îndrăgitul actor despre Dumnezeu! Oamenii TUNĂ ȘI FULGERĂ pe rețele

E NEBUNIE TOTALĂ! Mihai Bendeac ȘTERGE PE JOS cu credincioșii! Ce spune îndrăgitul actor despre Dumnezeu! Oamenii TUNĂ ȘI FULGERĂ pe rețele

Un articol de: B1.ro - 17 Iun 2019, 22:09
E NEBUNIE TOTALĂ! Mihai Bendeac ȘTERGE PE JOS cu credincioșii! Ce spune îndrăgitul actor despre Dumnezeu! Oamenii TUNĂ ȘI FULGERĂ pe rețele Foto: instagram.com/jurnalul_unui_burlac Monden

Juratul de la „IUmor” este protagonistul unui scandal imens. Într-o postare pe Facebook, actorul înjură ortodocșii și divinitatea.

STELA POPESCU SE RĂSCOLEȘTE ÎN MORMÂNT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA SECRETĂ! FIICA VITREGĂ A LUAT DECIZIA...

Deși a declarat că nu este ateu, Bendeac susține că a renunțat la ortodoxie în urmă cu 15 ani, alegând să urmeze o altă religie.

REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT CU ZILE! BAHMUȚEANCA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI

Acesta susține că este o „divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând dorea să pedepsească, să-i facă rău de ea, să-i blesteme pe generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva”.

FANII LUI MICHAEL SCHUMACHER SUNT ÎN DOLIU! L-AU ÎNGROPAT DEJA! DIN PĂCATE NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC

„NU sunt ateu! 

Din contră … Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață mă împinge la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Conluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (considerăm infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar ia în considerare, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă.

Consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunța la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioșii ortodocși.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând dorea să pedepsească, să-i facă rău de ea, să-i blesteme pe generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva … Așa dobitoc ?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piș pe ea. Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad.

Dar … „Divinitatea”, „Creatorul”, „Punctul incipient”, „Karma Lord” -ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod. Mi-e milă de voi. Și de teama voastră imaginară față de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune un haos de lupi pentru a ucide niște copii … 

Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă față de orice ființă, în dreptate. Asta e religia mea.

Nu mai caut răspunsul. Am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu această boală sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum”, a scris Mihai Bendeac, pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac