Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Scrisoarea rapperului Tupac Shakur redactată în închisoare va fi scoasă la licitație. Documentul a fost estimat de experţi la 225.000 de dolari (FOTO)

Scrisoarea rapperului Tupac Shakur redactată în închisoare va fi scoasă la licitație. Documentul a fost estimat de experţi la 225.000 de dolari (FOTO)

Un articol de: - 06 Oct 2015, 12:52
Scrisoarea rapperului Tupac Shakur redactată în închisoare va fi scoasă la licitație. Documentul a fost estimat de experţi la 225.000 de dolari (FOTO) Foto: rollingstone.com Monden

O scrisoare redactată de rapperul Tupac Shakur cu un an înainte de a muri, estimată la 225.000 de dolari, va fi scoasă la licitație, relatează Daily Mail în ediția electronică.

Rapperul a redactat scrisoarea în timp ce se afla încarcerat  la Clinton Correctional Facility din New York, împreună cu cîțiva prieteni, după ce au fost acuzați de abuzarea sexuală unei femei.

Scrisoarea îi este adresată Ninei Bhadreshwar, cu care colaborase la casa de discuri Death Row, care arată că  Tupac  regretă comportamentul său, precizând că "Viaţa de golan a murit pentru mine".

Nina Bhadreshwar susține că  documentul este mai mult decât o scrisoare, deoarece cele cinci pagini prezintă maturizarea unui tânăr de culoare în America.
Documentul va fi scos la licitație împreună cu u n autograf al rapperului, de casa de licitaţii Moments In Time.


Foto: dailymail.co.uk

Citeşte mai multe despre:   rapper,   scrisoare,   licitatie