Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Se alege praful de munca ei! Conturile Denisei Manelista, DEVASTATE de impresar?! "Liviu şi-ar fi cumpărat un apartament din banii ei"

Se alege praful de munca ei! Conturile Denisei Manelista, DEVASTATE de impresar?! "Liviu şi-ar fi cumpărat un apartament din banii ei"

Un articol de: - 08 Iun 2017, 11:52
Se alege praful de munca ei! Conturile Denisei Manelista, DEVASTATE de impresar?! "Liviu şi-ar fi cumpărat un apartament din banii ei" Monden

De când s-a îmbolnăvit Denisa, familia acesteia s-a împărțit în două tabere. O parte dintre rude spun că artista ar fi fost exploatată de impresarul ei, care îi este văr de gradul I, Liviu Dovleac. Mai mult, prieteni apropiați ai Denisei spun că acesta ar fi sustras sume mari de bani din conturile ei în aceastăă perioadă, cât ea a fost mai mult prin spitale.

„Aşa se zvoneşte, că ea de când e bolnavă, nu controlează conturile. Şi eu am auzit acest zvon, că Liviu Dovleac şi-ar fi cumpărat un apartament din banii ei, dar ea nu-şi poate gestiona banii…

Nu, nu este adevărat că Liviu Dovleac a vorbit cu mine. Mi se pare nepoliticos să spui că m-ai contactat; a minţit”, a declarat Israela în cadrul emisiunii TV, potrivit Libertatea.

Nicolae Guță nu este însă de aceeași părere. El afirmă că Liviu nu i-ar putea face rău Denisei.

„Am vorbit cu Liviu, ţinem legătura, avem atât o relaţie de prietenie, cât şi una profesională, ne respectăm.

Nu am auzit că Denisei i-ar fi fost sustraşi 80.000 de euro, nu cred că a fost vorba de aşa ceva. Mă îndoiesc că Liviu i-ar vrea răul!”, a declarat Nicolae Guţă.

Citeşte mai multe despre:   denisa manelista,   apartament