Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Seinfeld a reușit în sfârșit să facă un show „despre nimic”. Ce spun criticii despre „Comedianţi în maşini bând cafea” (VIDEO)

Seinfeld a reușit în sfârșit să facă un show „despre nimic”. Ce spun criticii despre „Comedianţi în maşini bând cafea” (VIDEO)

Se pare că Jerry Seinfeld s-a întrecut pe el însuși în încercarea de a face o emisiune „despre nimic.” Luni a apărut primul episod din noul lui show pe Internet „Comedianți în mașini bând cafea” (titlu original: „Comedians in Cars Getting Coffee”).

Numele spune totul: în emisiune, Seinfeld stă de vorbă cu amicii lui din lumea comediei, cum sunt Larry David (actor în „Curb Your Enthusiasm”, scenarist pentru „Seinfeld”) și Ricky Gervais (scenarist și actor în „The Office”), în timp ce conduc, mănâncă snackuri și beau cafea.

Recenziile în urma primului episod au fost mixte, scrie Newser, care a compilat câteva opinii ale criticilor de film și televiziune.

Poți vedea primul episod din „Comedians in Cars Getting Coffee” AICI

Pe de-o parte, fanii serialelor Seinfeld și Curb Your Enthusiasm probabil vor fi încântați, dar alții ar putea considera că este pur și simplu vorbărie alandala. Totuși, emisunea este întrucâtva inovatoare, pentru că poate fi văzută doar pe Internet, scrie Independent.

Pe de altă parte, TIME consideră că noul proiect al lui Jerry Seinfeld seamănă cu o reclamă de 13 minute și jumătate, iar estetica te distanțează.

Entertainment Weekly are o părere mai bună despre emisiune, considerând-o a fi serialul „Seinfeld redus la spiritul său esențial: discuții amuzante despre trivialitățile vieții, fără prostia aceea de ‚intrigă’ care să le stea în drum.”

Iar Jalopnik spune că emisiunea oferă destule pentru fanii comediei și ai mașinilor ca ei să se întoarcă și săptămâna viitoare. În același timp, însă, se întreabă dacă Seinfeld va avea aceeași relație cu comedianți cu care nu este la fel de apropiat cum este cu David? Și vor fi mașinile la fel de interesante?


Comedians in Cars Getting Coffee, noul show al lui Jerry Seinfeld - Trailer
Embed:

Citeşte mai multe despre:   emisiune ,   critici